Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟΚ: Μεγάλο το πριμ, ελάχιστα τα εισιτήρια



Σε ρυθμούς τελικού κινείται από σήμερα ο ΠΑΟΚ χωρίς ωστόσο να παρακάμπτει και τον μεθαυριανό τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Κέρκυρα στην Τούμπα.

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον τελικό του επομένου Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό, απέναντι στην ΑΕΚ, όπου μετά από 34 χρόνια θα τεθούν αντίπαλοι οι δυο "Δικέφαλοι". Για την κατάκτηση του Κυπέλλου ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης υποσχέθηκε μεγάλο και έξτρα πριμ στους παίκτες της ομάδας του, πέραν αυτού που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ΠΑΕ, όμως το πρόβλημα που από σήμερα αρχίζει να "χτυπά" την πόρτα της ΠΑΕ, είναι η μικρή δυνατότητα εξυπηρέτησης φιλάθλων στο γήπεδο της Μαγνησίας, όπως κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στην ΑΕΚ. 

Στον ΠΑΟΚ ακόμα και αν η ΠΑΕ έχει στην διάθεση της 10.000 από τον διαμοιρασμό των διαθέσιμων εισιτηρίων, η ζήτηση και το ενδιαφέρον είναι τεράστια και αναμένεται η διαχείριση που θα γίνει από την διοίκηση για το πως και σε ποιούς θα διατεθούν τα εισιτήρια που διαμοιραστούν.

Σε ότι αφορά τον αγωνιστικό τομέα, στον αγώνα της Κυριακής ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Λέοβατς, Αθανασιάδη, Σάκχοφ, και Βαρέλα, που είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν τις ποινές τους ώστε να είναι "καθαροί" στα πλέϊ-οφ που ακολουθούν.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.