Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Χρυσές" οι Κορασίδες Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών (βόλεϊ)


Στο τέλος του πρωταθλήματος κορασίδων τις Ε.Σ.Π.Ε.Μ η ομάδα του Μέγα βρέθηκε άξια και περήφανα  στο ψηλότερο σημείο του βάθρου.

Μετά από μία περίοδο δώδεκα αγωνιστικών στον Β’ όμιλο όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση, πέρασε στα final four όπου στους ημιτελικούς που διεξήχθησαν στο στάδιο Βικέλα το Σάββατο 01/04/2017 επικράτησε της ομάδας της ΑΠ Καστοριάς, της πρώτης ομάδας του Γ’ομίλου,με 3-1 στα σετ. Στην συνέχεια τα κορίτσια μας, έχοντας περάσει στο Μεγάλο Τελικό συναντήθηκαν στο κλειστό της Έδεσσας με τον δεύτερο καλύτερο του Β΄ομίλου Αριστοτέλη Σκύδρας, που πέρασε στον τελικό μετά από την αναμέτρησή του με την καλύτερη ομάδα του Α’ ομίλου Αίαντα Κιλκίς, το Σάββατο 08/04/2017. 

Η υψηλή τεχνική  μαζί με την άριστη ψυχολογική κατάσταση της ομάδας, δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο για κάτι παραπάνω από την δεύτερη θέση. Το βαρύτιμο ΧΡΥΣΟ μετάλλιο ήρθε μετά από μία θριαμβευτική νίκη με 3-1 στα σετ ανταμοίβοντας τους κόπους των πρωταθλητριών μας. Πρωταθλήτριες που είναι γεμάτες ζωή, ήθος αλλά και το απαιτούμενο “νεύρο”.

Πρώτες στην Κεντροδυτική Μακεδονία άνοιξε η πόρτα που οδηγεί στην συμμετοχή των ομάδων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το φετινό καλοκαίρι. Οι προετοιμασία θα είναι σκληρή ώστε η απόδοση να είναι αντάξια των απαιτήσεων.

Συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδος κύριο Τζούρο Κωνσταντίνο, αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, όπου και βρίσκεται επάξια στο τιμόνι της.

Συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών που βρίσκονται δίπλα τους και τους στηρίζουν και που η βοήθειά τους αντικατοπρίζεται στις επιτυχίες των αθλητριών. Η αλήθεια για τον γράφοντα είναι πως σε αυτό το σημείο δεν μπορεί να αντισταθεί και να αναφέρει πως θα ήθελε την στήριξη περισσοτέρων γονέων στην προσπάθεια αυτή, να χαρούν μαζί με τα παιδιά τους και να πάνε μαζί στο ταξίδι της επιτυχίας. Ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι θέλουν  να σταθούν στο πλευρό της ομάδας.

Σύνθεση ομάδας: Προπονητής:Τζούρος Κωνσταντίνος
Αθλήτριες: Αλατζίδου Ειρήνη, Μάτση Χριστιάνα, Μακρίδου Δέσποινα, Παπαδοπούλου Σοφία, Μάγου Χριστίνα, Σαλτσίδου Ελένη, Σιγκούδη Ευθυμία, Παπανικολάου Γεωργία, Παπανικολάου Βασιλεία, Μπουλουσάκη Πετρίνα, Ασλανίδου Μαριάννα, Πασχώνη Ναστάζια.

Η Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα συγχαίρει τον προπονητή και της αθλήτριες του Μέγα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.   


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα κορίτσια του Μέγα και στον προπονητή τους. Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα κορίτσια.... Μπράβο στον μέγα που μετα απο μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να πραγματοποίησει τον στόχο του... Μπράβο ρε ΜΕΓΑ που μας κανεις όλους εμάς περήφανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο, μπράβο, μπράβο και καλή.....συνέχεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.