Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη υπουργού ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών & ενημέρωσης Νίκου Παπά στο Δήμο Πέλλας




Το δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο επισκέφθηκε στο γραφείο του ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς στο πλαίσιο περιοδείας  του στο νομό Πέλλας.  

Ο δήμαρχος κατέθεσε στον υπουργό τις προτάσεις της επιτροπής οργάνωσης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της ΚΕΔΕ στην οποία συμμετέχει ως μέλος καθώς και ένα υπόμνημα με πρόταση για την γεωργία στο δήμο Πέλλας και τις προοπτικές ανάπτυξής της μέσω νέων τεχνολογιών δορυφορικής τηλεπισκόπησης για την γεωργία ακριβείας. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκαν στα οφέλη της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στη δημόσια διοίκηση με το δήμαρχο να σημειώνει ότι ‘’η ανάπτυξη της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης θα διευκολύνει τη λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών και θα περιορίσει το κόστος και το χρόνο υλοποίησής τους και θα επιτύχει μεγαλύτερη ευελιξία, δικαιοσύνη και εξοικονόμηση ανθρωποωρών που τόσο έχει ανάγκη ο δημόσιος τομέας’’. 

Ο υπουργός από την πλευρά του ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη φιλοξενία και ενημέρωσε για τις δράσεις που προωθούνται στο συγκεκριμένο τομέα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.