Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διήμερο Αντιδικτατορικής μνήμης και Αναστοχασμού στα Γιαννιτσά


Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλλήλου Κέντρου Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας –Γιαννιτσών,   σας προσκαλεί στην εκδήλωση που συνδιοργανώνει μαζί με τον Σύλλογο Φυλακισθέντων Και Εξορισμένων Αντιστασιακών 1967-1974 , Τον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών Και Την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας με αφορμή τα πενήντα χρόνια από την επιβολή της δικτατορίας στην χώρα μας και της επιπτώσεις της στη ζωή του τόπου.

Ένα διήμερο αντιδικτατορικής μνήμης και αναστοχασμού 22 και 23 Απριλίου στην αίθουσα του εργατικού κέντρου στα Γιαννιτσά (λιαπτση 7). 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Καλές και σεβαστές οι εκδηλώσεις μνήμης , άλλα με το προβλημα της επιβίωσης ;;;; Από επιφανείς πολίτες της πόλης (δικηγόρους , επαιδευτικούς κλπ. )θα περιμενα να ασχολούνται περισσότερο με το μέλλον , ανοίγοντας δρόμους και δινοντας καινοτομες ιδέες για το αύριο. Φοβάμαι όμως ότι οι ίδιοί τους είναι μέρος του προβληματος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος επέλεξε τους ομιλητές; Τι βιώματα έχει άραγε ένας 40χρονος (που του αρέσουν οι τίτλοι και για αυτό το όνομά του το συνοδεύουν μακρινάρια...) από τη χούντα για να μας μιλήσει για τις επιπτώσεις της στον τόπο μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ολιγη αντιεκκλησιατικη προπαγάνδα για να μην ξεχναν οι ομιλητές τις υποχρεώσεις τους προς το ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.