Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών εκπαιδεύεται (φωτο)




Με την πραγματοποίηση άσκησης ετοιμότητας στο 3o Γενικό Λύκειο Γιαννιτσών ξεκίνησε σήμερα η τριήμερη εκπαίδευση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιαννιτσών που πραγματοποιείται ετησίως στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης του πυροσβεστικού προσωπικού.

Το σενάριο της άσκησης περιελάμβανε την εκδήλωση πυρκαγιάς στο λεβητοστάσιο του σχολείου. Λόγω του άμεσου κινδύνου επέκτασης της πυρκαγιάς στο υπόλοιπο κτίριο, το σχολείο εκκενώθηκε ενώ ταυτόχρονα διενεργούνταν έρευνα για τον εντοπισμό και την διάσωση μαθητή που είχε εγκλωβιστεί εντός του κτιρίου. 
Στην άσκηση συμμετείχαν εκτός των πυροσβεστικών υπαλλήλων, προσωπικό και μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Γιαννιτσών καθώς και το Ε.Κ.Α.Β.

Η άσκηση κρίνεται ως πλήρως επιτυχημένη ως προς την διεξαγωγή της και αποτέλεσε μια πολύ σημαντική πρακτική εκπαίδευση των πυροσβεστικών υπαλλήλων στην αντιμετώπιση παρόμοιων συμβάντων και στην βελτίωση της επιχειρησιακής τους ετοιμότητας.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών ευχαριστεί θερμά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την άριστη συνεργασία τους. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.