Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύσκεψη για την πορεία εργασιών του αποχετευτικού δικτύου Αριδαίας


Σύσκεψη με εκπροσώπους της αναδόχου εταιρίας που κατασκευάζει το αποχετευτικό δίκτυο της Αριδαίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Χρήστος Γεωργίου και υπηρεσιακοί παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην πορεία των εργασιών, ενώ ο Δήμαρχος ζήτησε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. 

Η ανάδοχος εταιρία από την πλευρά της έκανε γνωστό ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η προεργασία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και από το σημείο που ξεκίνησαν οι εκσκαφές και την αμέσως επόμενη εβδομάδα (από τις 8 Μαΐου) θα πραγματοποιηθούν ασφαλτοστρώσεις για να αποκατασταθεί ένα μεγάλο τμήμα του οδικού δικτύου και να αποφευχθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα όποια προβλήματα προκύπτουν.

Παράλληλα, τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Γεωργίου τόνισαν πως η Τεχνική Υπηρεσία επιβλέπει καθημερινά την πορεία των εργασιών, ενώ σημείωσαν ότι ολοκληρώνεται η τροποποίηση της μελέτης που αφορά στην προστασία του ποταμιού που περνά κάτω από την Αριδαία, καθώς επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής είναι μελλοντικά να αξιοποιηθούν και να αλλάξουν την εικόνα της πόλης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. είναι ένα δύσκολο έργο με ιδιαιτερότητες.Όλοι πρέπει να υπερβούν τις δυνατότητες τους για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.Επισημαίνεται: 1ον δεν είναι δυνατόν ένας Θεολόγος στις σπουδές κι ενας συμπαθής νεαρός ο κ.Γεωργίου να είναι οι επιβλέποντες ενός εξειδικευμένου έργου.Προφανώς οι άνθρωποι κάνουν το καλύτερο αλλά δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουν.Άρα η τεχνική υπηρεσία μαζί με άλλους συναρμόδιους γνώστες (π.χ. σύλλογος Μηχανικών ?) να παρακολουθούν από κοντά την ροή των εργασιών.
    2ον.Πολύ σωστή η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να προστατέψει το ποτάμι.Μπράβο στον κ.Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε παλι, ξανα μανα σκαψιμο στους δρόμους. Στο τελος θα σας βραβευσουν ως την ποιο χιλιοσκαμενη πολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαλίκια και άμμο τα ποταμια έχουν μπόλικο.
    Θα ανοίγουν τρύπες, θα γέμιζουμε σκόνη, θα περνάει η ποτιστηρα ,θα κααταβρεχει ,θα γεμιζουμε λάσπες,θα ξανανοιγουν οι τρύπες, θα σπαμε τα αυτοκίνητα μας που είναι σαν καρναβάλια απο την σκόνη και την λάσπη, θα ξανά ρίχνουν χαλίκια απο τα ποταμια και ούτω καθ εξής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.