Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ήττα του Αλμωπού στην Καβάλα - Όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής


Δεν τα κατάφερε ο Αλμωπός Αριδαίας στην Καβάλα, όπου για την 26η αγωνιστική ηττήθηκε από την τοπική ομάδα με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήταν του Παναγιωτόπουλου στην πρώτη καλή φάση του αγώνα και με σωρεία άλλων ευκαιριών, η Καβάλα πήρε δίκαια το τρίποντο από τον Αλμπωπό Αριδαίας.

Οι συνθέσεις

Καβάλα (Διγκόζης): Αθανασίου, Ζαρωτιάδης, Σταματόπουλος, Τέλλος, Καλλιβωκάς, Τουμανίδης, Ζυγκερίδης (37’ Πτηνόπουλος), Κεφαλάς (80’ Θωμαΐδης), Λίτσκας (71’ Τζιτζιφάκος), Κυζιρίδης, Παναγιωτόπουλος.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος (25’ Μιχαηλίδης), Αναστασιάδης, Μουρατίδης, Παπαζούδης, Μπρέγγου, Παπαευθυμίου, Ελευθεριάδης Γ., Αλμπάνης (56’ Ζαρογιάννης), Ελευθεριάδης Θ., Παπασυμεών (53’ Ελευθεριάδης Λ.).

Δηλώσεις προπονητών

Άγγελος Διγκόζης(προπονητής ΑΟΚ): « Παρόλο που σημειώθηκε μόνο ένα γκολ, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Σε αυτό πρέπει να δώσω και συγχαρητήρια και στην ομάδα του Αλμωπού γιατί ήρθε και προσπάθησε να παίξει. Δεν κλείστηκε πίσω και βοήθησε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και του δίνω συγχαρητήρια. Προσπαθούμε να δώσουμε κίνητρα στους ποδοσφαιριστές προκειμένου μετά το Γενάρη να τερματίσουμε με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια. Μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος γι` αυτό. Εχουμε δύο ήττες στο β` γύρο από τη Δόξα Δράμας στο 93` και τον Απόλλων Καλαμαριάς στο 96`.Νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας έχει αλλάξει προς το καλύτερο και αυτό μας χαροποιεί».

Γιώργος Τυριακίδης(προπονητής Αλμωπού): « Η νίκη της Καβάλας είναι δίκαιη. Προσπαθήσαμε μετά το 60` όταν αρχίσαμε να το πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα, από τη στιγμή που ο αντίπαλος δεν τελείωσε με τις ευκαιρίες το παιχνίδι, να βάλει ένα δεύτερο γκολ. Νομίζω ότι ήμασταν σε καλό αγωνιστικό ρυθμό με δυο συνεχόμενες νίκες στην έδρα μας πριν τη διακοπή και πίστευα ότι θα συνεχίσουμε αλλά δυστυχώς σήμερα είχαμε κάποια διαστήματα χωρίς πάθος και χωρίς να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Επίσης αρκετοί παίκτες δεν ήταν σε καλή μέρα. Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλος του πρωταθλήματος να μαζέψουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς με καλές εμφανίσεις».


Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής
Εορδαϊκός - ΑΟ Καρδίας 0-1 
Καμπανιακός - Δόξα Προσκυνητών 2-0 
Απόλλων Παραλιμνίου - Απόλλων Καλαμαριάς 0-1 
Νέστος Χρυσούπολης - ΑΠΕ Λαγκαδά 2-1 
ΦΑΣ Νάουσα - Ορφέας Ξάνθης 0-2 
Καβάλα - Αλμωπός Αριδαίας 1-0 
ΑΕΠ Βατολάκκου - Μακεδονικός Φούφα 0-3 α.α.
Ρεπό: Δόξα Δράμας

Η Βαθμολογία (26η αγωνιστική):
1. Απόλλων Καλαμαριάς 64 (62-16) * **
2. Δόξα Δράμας 57 (59-15)*
3. ΑΠΕ Λαγκαδά 46 (34-22)*
4. Νέστος Χρυσούπολης 42 (35-29)*
5. Νάουσα 37 (26-24) *
6. Καμπανιακός 35 (30-36)*
7. Απόλλων Παραλιμνίου 34 (35-23)
8. Ορφέας Ξάνθης 34 (21-19)
9. ΑΟ Καρδίας 34 (31-34)*
10. Καβάλα 31 (35-26)*
11. Μακεδονικός Φούφα 29 (24-27)
12. Αλμωπός Αριδαίας 27 (22-25)*
13. Δόξα Προσκυνητών 20 (19-39)
14. Εορδαϊκός 14 (20-54)
—————————————-
15. ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου (αποχώρησε)
*Οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους για τον β’ γύρο
** Ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει έναν μηδενισμό και -3 βαθμούς

Επόμενη Αγωνιστική (30/4):
ΑΟ Καρδίας – Δόξα Προσκυνητών
Απόλλων Καλαμαριάς – Εορδαϊκός
ΑΠΕ Λαγκαδά – Καμπανιακός
Ορφέας Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης
Αλμωπός Αριδαίας – Δόξα Δράμας
Μακεδονικός Φούφα – ΦΑΣ Νάουσα
ΑΕΠ Βατολάκκου – Καβάλα 0-3 (α.α)
Ρεπό: Aπόλλων Παραλιμνίου




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.