Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πάμε στοίχημα: Με Γουέστ Χαμ και Κάντιθ



Σάββατο σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα προσφέρει πολλές επιλογές με όλα τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο να βρίσκονται στις επάλξεις. Τέσσερα παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το πρόγραμμα της ημέρας και συγκεκριμένα από Πρέμιερ Λιγκ, Α' Γαλλίας Β' Ισπανίας και Α' Σουηδίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά.

Νίκη για να μην... μπλέξει η Γουέστ Χαμ 

Ξεκινάμε με τον αγώνα Γούεστ Χαμ – Σουόνσι, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.10. Μία ακόμη ήττα, την πέμπτη συνεχόμενη, γνώρισε μεσοβδόμαδα η Γουέστ Χαμ, με 3-0 εκτός έδρας από την Άρσεναλ. Συμπλήρωσε, δε, επτά ματς χωρίς νίκη (0-2-5) και πλέον η διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη σημερινή της αντίπαλο είναι μόλις πέντε βαθμοί. Ως αποτέλεσμα το συγκεκριμένο ματς έχει αποκτήσει χαρακτήρα “τελικού”, καθώς σε ενδεχόμενο μη νίκης, θα μπει για τα... καλά σε περιπέτειες. Από την άλλη πλευρά, σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκονται οι “κύκνοι” που φιγουράρουν εντός της ζώνης του υποβιβασμού, ενώ προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές εκτός έδρας ήττες. Θεωρούμε ότι τα “σφυριά” θα εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους και θα τα στηρίξουμε. 

Κερδίζει η Κάντιθ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Κάντιθ – Λούγκο, στην οποία θα επιλέξουμε τον Άσσο σε απόδοση 1.90. Την επιστροφή στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές στις οποίες μέτρησε μία ισοπαλία (UCAM Μούρθια 1-1 εκτός) και μία ήττα (Τενερίφη 0-1 εντός) αναζητά σήμερα η Κάντιθ, η οποία βρίσκεται στις θέσεις των πλέι οφ ανόδου, ενώ έχει ελπίδες ακόμη και για την απευθείας άνοδο. Η Λούγκο, από την πλευρά της, θέλει και αυτή το τρίποντο προκειμένου να πλησιάσει στην πρώτη εξάδα της κατάταξης, ωστόσο μακριά από την έδρα της έχει κερδίσει μόλις δύο φορές φέτος στο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι η Κάντιθ εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς. 

Μπορεί η Έρεμπρο 

Περνάμε στην αναμέτρηση ΑΦΚ – Έρεμπρο, με την επιλογή μας να είναι το 2 DNB σε απόδοση 2.01 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Σουηδίας η ΑΦΚ, με 3-1 εκτός έδρας από την Σούντσβαλ. Η Έρεμπρο, από την πλευρά της, υποδέχθηκε την Γιόνσεπινγκ, της οποίας επιβλήθηκε με 2-1 και ψάχνει σήμερα το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο. Από τις σταθερές παρουσίες της κατηγορίας οι φιλοξενούμενοι, οι γηπεδούχοι θεωρούνται ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό και με βάση την εικόνα που έδειξαν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα, η Έρεμπρο έχει το προβάδισμα για τη νίκη σήμερα. 

"Καθαρίζει" η Μονακό 

Η επόμενη επιλογή μας είναι το χάντικαπ -1 γκολ της Μονακό στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Μονεγάσκων απέναντι στην Ανζέ, σε απόδοση 2.40 (-1 ασιατικό χάντικαπ: το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Μονακό με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η Μονακό κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται). Υποχρεώσεις στο Κύπελλο είχε μεσοβδόμαδα η Ανζέ, η οποία πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, επικρατώντας 2-1 εντός έδρας της Μπορντό. Στο πρωτάθλημα φιγουράρει στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού και μπορεί να αισθάνεται σχετικά ασφαλής. Η Μονακό, από την πλευρά της, ξεπέρασε την ήττα στον τελικό του Λιγκ Καπ από την Παρί Σεν Ζερμέν και μεσοβδόμαδα επιβλήθηκε 2-1 της Λιλ, περνώντας και αυτή στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης στο Σαμπιονά, στο +1 από την Παρί και σήμερα μπορεί να φτάσει με σχετική άνεση στους τρεις βαθμούς. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.