Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έγκριση χρηματοδότησης του έργου «Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Σκύδρας



Ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει την ένταξη της πράξης «Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Σκύδρας» με Κωδικό ΟΠΣ 5002635 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με προϋπολογισμό 1.217.175,80 €.

Η πράξη αφορά στην κατασκευή νέων σύγχρονων δεξαμενών ύδρευσης που θα εξυπηρετούν τις Τοπικές Κοινότητες Ανύδρου, Άσπρου, Δάφνης, Λιποχωρίου και Μανδάλου για περίοδο σχεδιασμού 40 ετών. Θα καταργηθούν οι υφιστάμενοι υδατόπυργοι και θα αντικατασταθούν με επίγειες διθάλαμες δεξαμενές ύδρευσης. 

Με την κατασκευή του έργου αυτού επιτυγχάνεται ο ειδικός στόχος της βελτίωσης της διαχείρισης των υδάτινων πόρων τόσο προς την ποιότητα του διασφαλίζοντας την υγιεινή των δημοτών όσο και ως προς την επάρκεια του πόσιμου ύδατος εξαφανίζοντας τελείως απώλειες με την αναβάθμιση των υποδομών αποθήκευσης του.

Αποτελεί δε το επιστέγασμα των σχεδιασμών και των προτεραιοτήτων που θέτει η Δημοτική Αρχή που προγραμματίζει, διεκδικεί και πετυχαίνει για την ισόρροπη ανάπτυξη και το καλό όλων των συνδημοτών μας. 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ  


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.