Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δήμος Σκύδρας συμμετέχει στην «Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Ανελκυστήρα»


Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 πραγματοποιείται, σ΄εθελοντική βάση, η περιβαλλοντική, οικολογική δράση που ονομάζεται «Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Ανελκυστήρα».
Στόχος της είναι να εστιάσει την προσοχή μας στη χρήση των σκαλοπατιών με την όσο το δυνατό λιγότερη χρήση του ανελκυστήρα.

Με τον τρόπο αυτό βελτιώνουμε αναλογικά τη φυσική μας κατάσταση, συμβάλλουμε στη μείωση της κατανάλωσης κι αντίστοιχα στην εξοικονόμηση ενέργειας και συνάμα διευκολύνουμε και παραχωρούμε τη χρήση του σε συνανθρώπους μας με δυσκολίες μετακινήσεις.

Σημειώνεται ότι συντονιστής της πρωτοβουλίας αυτής είναι ο Διεθνής Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού (I.S.C.A.) μ΄εθνικό μεσολαβητή την κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση «Πράσινες Διαδρομές».

Ο Δήμος Σκύδρας συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την καθιέρωσή της, αφού έχει λάβει μέρος τόσο στην πρώτη, δηλ. την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 όσο και στη δεύτερη, δηλ. την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016. 

Ο Δήμος Σκύδρας συνιστά την απολύτως απαραίτητη χρήση του ανελκυστήρα στο δημαρχιακό κτήριο, όπως επίσης το ίδιο συνιστά, γενικά, για τους χώρους εργασίας, διαμονής κι επισκέψεων.

Κι αυτή τη χρονιά θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό τ΄οποίο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθευτεί από τα στελέχη του Δήμου, Βασίλη Καρυπίδη (τηλ.:6972553581) και Δημήτρη Αλεξανδρίδη (τηλ.:2381351802).

«Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Ανελκυστήρα» μας παρουσιάζει και μας υπενθυμίζει έναν εύκολο, για τους περισσότερους απ΄εμάς τρόπο φυσικής άσκησης, τον οποίο μπορούμε να εντάξουμε στην καθημερινή μας ζωή.
Ας τον κάνουμε πράξη!  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΣΝΙΑΣ:


    Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας.

    τετοιες βλακειες να λετε και να κανετε και στα 55-60 οι ορθοπαιδικοι θα κανουν χρυσες δουλειες.
    ανεβα 2-3 οροφο καθημερινα και θα φας καλα μολις περασουν τα χρονακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.