Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δράσεις Εθελοντισμού στην Έδεσσα



Η φετινή συμμετοχή της Έδεσσας στην Πανελλήνια Δράση Εθελοντισμού, με τίτλο «Let’s do it Greece», πραγματοποιήθηκε μέσα από τη συνεργασία τριών φορέων: του Δήμου Έδεσσας, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας.

Η δράση που πραγματοποιήθηκε ήταν ο καθαρισμός του μονοπατιού που οδηγεί από το Βαρόσι στον αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου. Οι εθελοντές οπλισμένοι με γάντια, σακούλες απορριμμάτων και πολύ καλή διάθεση πραγματοποίησαν τον καθαρισμό, ενώ για κάποια ογκώδη απορρίμματα και σημεία στα οποία απαιτείται μηχανικός καθαρισμός, θα επιληφθούν οι υπηρεσίες του Δήμου Έδεσσας.

Η δράση έχει στόχο αφενός την ευαισθητοποίηση των πολιτών και αφετέρου την προβολή των αξιοθέατων της πόλης μας και για τους λόγους αυτούς επιλέχθηκε ο καθαρισμός του μονοπατιού που οδηγεί στον αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.