Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκροτήθηκε σε Σώμα ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμωπίας



Σύμφωνα με το απ’ αριθμ: 450/26-4-2017 Πρακτικό, σας γνωρίζουμε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμωπίας, τα οποία εκλέχθηκαν με τις Αρχαιρεσίες της 23ης  Απριλίου 2017. 

Κατόπιν ισοψηφίας του Αμπάρη Νικόλαου και του Καραδήμου Βασίλειου για την εκλογή Προέδρου, πραγματοποιήθηκε κλήρωση και αναδείχθηκε για το πρώτο έτος ο Αμπάρης Νικόλαος και για το δεύτερο έτος  ο Καραδήμος Βασίλειος.  

Η κατανομή αξιωμάτων του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

ΑΞΙΩΜΑΤΑ                    ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                 ΑΜΠΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:         ΓΚΙΩΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:          ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ:            ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΥΠ.ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗΣ:   ΜΠΟΥΡΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΜΕΛΗ:                          ΜΗΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                 
ΑΜΠΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ    ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. πάρτε πρωτοβουλίες και για θέματα προστασίας περιβάλλοντος.Ένας κυνηγητικός σύλλογος έχει πολλές ευθύνες και αρμοδιότητες.Για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζαβιον αποδείχτηκες κι εσύ ότι φοράς φούστα αλλον έλεγες στα καφενεία κι άλλον έκανες πρόεδρο.Εσυ ξεπέρασες και τον δήμαρχο στα παραμύθια. Συγχαρητήρια αύριο Θέλω να σε δω με φούστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα θέλει να κατέβει και για δήμαρχος ξέρετε τι γίνεται ότι λέει είναι μ@λ@κιες λόγια τρελού.

      Διαγραφή
    2. 1:31 Τι δεν κατάλαβες απο αυτο που διάβασες η εκλογή έγινε κατόπιν ψηφοφορίας.αν νομίζει το μικρό μυαλό σου κάτι διαφορετικό βγες από την ανωνυμία σου και έλα να σε ενημερώσουμε από κοντά δεν είχαμε και ούτε έχουμε κάτι να κρύψουμε.

      Διαγραφή
  3. Ο σύλλογος του γειτονικού Κιλκίς αφισε πάλη λαγούς .ολοι οι σύλλογοι είναι όλο δραστηριότητες .ενω ΑΡΙΔΑΙΑ ζαβιον .ζαβιον τιποτε αλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακοψυχε και πικροχολε 4:55 και το 2015 ο συλλογος άφησε 25 λαγούς το 2016 άφησε 25 λαγούς Και 350 φασιανους τώρα στα μεσα του Μαΐου θα γίνει απελευθέρωση 20 λαγον και τον Ιούνιο 350 φασιανη.τωρα εσενα τι να σου πω πάνε στο κιλκης.

      Διαγραφή
  4. Τωρα μας έπεισες κοπέλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο κυνηγητικός σύλλογος δεν είναι μόνο κυνήγι.Να έρθει σε συνενόηση με το Δασαρχειο και τις Οικολογικές οργανώσεις για την προστασία του βουνού.Να γίνει έλεγχος σε όλα τα όπλα.Επικίνδυνο σπορ σημαίνει ελέγχους σε όλα τα επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΟΥΡΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ27 Απριλίου 2017 στις 9:19 μ.μ.

    OΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ. ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΛΑΛΗ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΛΕΥΕΡΟΣΕΙΣ. ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ .ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ Κ.ΟΜ.Α.Θ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΗΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι ο μόνος σύλλογος πανελλαδικά που μένει ανοιχτός όλο το καλοκαίρι .και ένταξη ρε παιδιά και αλλα κορίτσια έχουν ανάγκη για δουλειά με πανεπιστημιακές γνώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.