Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σπίτια των Γιαννιτσών που θα φιλοξενήσουν πρόσφυγες μισθώνει ΜΚΟ! (βίντεο)


Διαπαραταξιακή Επιτροπή για το ζήτημα που ανέκυψε ξαφνικά… 

Στο στάδιο προετοιμασίας για την φιλοξενία προσφύγων σε σπίτια μέσα στα Γιαννιτσά βρίσκεται μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση από την Πιερία, όπως αποκάλυψε σήμερα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας, ο δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος.

«Την περασμένη Κυριακή ενημερώθηκα συμπτωματικά ότι προετοιμάζονται κάποια σπίτια μέσα στα Γιαννιτσά για να φιλοξενηθούν πρόσφυγες», επισήμανε ο κ. Στάμκος και πρόσθεσε: «Έγινε μια γρήγορη κινητοποίηση γιατί, προ διμήνου είχα μια ενόχληση από μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση για ένα τέτοιο ενδεχόμενο και τους εξέφρασα τις αντιρρήσεις μου, παρόλο που το ξενοδοχείο ΙΣΤΡΟΝ είχε νοικιαστεί από την  Ύπατη Αρμοστεία και φιλοξενούσε 100 περίπου μετανάστες».

Ο δήμαρχος ενημέρωσε το σώμα ότι συναντήθηκε χθες (σ.σ. Δευτέρα) με εκπροσώπους της συγκεκριμένης ΜΚΟ (Ευαγγελιστές από την Πιερία) και όπως είπε εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του για την εξέλιξη αυτή και κυρίως για τον τρόπο που μεθοδεύτηκε, με διαδικασίες «εν κρυπτώ» και χωρίς να ενημερωθεί κανείς προσπάθησαν να μισθώσουν κάποια διαμερίσματα μέσα στην πόλη. «Περίεργες κινήσεις από μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση, η οποία ανέλαβε εργολαβικό έργο από την Ύπατη Αρμοστεία», υπογράμμισε ο δήμαρχος Πέλλας και αναρωτήθηκε: «Γιατί με αυτό τον τρόπο έχουμε στοχοποιηθεί; Δεν είμαστε εμείς που θα λύσουμε το προσφυγικό ζήτημα». 

Ο κ. Στάμκος  πρότεινε στο δημοτικό συμβούλιο να αποφασίσει την σύσταση μιας Διαπαραταξιακής Επιτροπής προκειμένου, όποτε και αν χρειασθεί, να παρέμβει για το συγκεκριμένο ζήτημα. Η πρόταση έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. 

Δείτε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

25 comments:

  1. ΠΡΩΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ.ΜΕΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΜΑ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ;;;ΣΤΑΜΚΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΠΕΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ δεν κοιμάσαι τέτοια ώρα;
      Δεν έχετε σχολείο το πρωι;
      Ξεκουράσου λιγο απο τα πήγαινε έλα στας Αθήνας,παρε μια ανάσα γιατι απο αυριο θα γράφεις μερα νυχτα.Μια σχολείο,μια στα blogs.

      Διαγραφή
    2. 10:58 Για μοιραίος δεν μοιάζεις,για τραγικός ομως σιγουρα.Ουουουουου απο χιλιόμετρα κανεις μπαμ!Ποτε θα σκάσεις δεν ξέρουμε.

      Διαγραφή
    3. Mη γελιομαστε! ουτε το καλο παιδι εκανε στον Συριζα,ο Γρηγορακης,ουτε αιφνιδιαστηκε απο τις ΜΚΟ,απλα κανει τα τερτιπια του! Μην ξεχναμε οτι με την σιωπηρη ανοχη του περυσι τον Γεναρη καηκαν τα στρατοπεδα,απο ακροδεξια στοιχεια! απλα τοτε ικανοποιουσε τα βιτσια των ακροδεξιων ψηφοφορων του! ενω τωρα θελει να μετριασει το ακροδεξιο προφιλ της παραταξης του! γνωριζει και χειριζεται καλα το νοητικα χαμηλο επιπεδο των συνεργατων του.Οπως γνωριζει επισης πολυ καλυτερα,οτι η Ελλαδα στην δεινη οικονομικη θεση που ειναι ,δεν μπορει να αντιδρασει στις ποσοστωσεις,προσφυγων που οριζουν ανωθεν οι συμμαχοι Ευρωπαιοι να "φιλοξενησουμε",ανα περιφερεια!

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΜΚΟ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξενοφερτες MKO Πανω απο δημαρχους και κρατος δυστυχως....απελαστε του ολους! Δωρεαν στεγαση φαι και επιδομα για όλλους τους μη ελληνες πολιτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα σασ παρουν οχι τα σπιτια αλλα και τα σωβρακα και πολυ συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το να μας τα πάρουν τα λαμόγια οι τραπεζίτες προτιμότερο να τα δώσουμε στους πρόσφυγες!

      Διαγραφή
    2. Ήταν τεχνικό το θέμα καθόσον είχε πάει στα ανεπιθύμητα και δεν ήταν ορατό αρχικά

      Διαγραφή
  5. Ακριβώς θα μας τα πάρουν όλα, Ελληνες πατριώτες μου αυτοί οι ΜΚΟ είναι πολύ επικίνδυνες οργανώσεις που σκοπό έχουν πολύ χειρότερα πράγματα δεν πρέπει να τους πιστεύουμε δήθεν ότι θέλουν το καλό μας . Δήμαρχε και κάθε αρχή ξυπνηστεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ερχονται μαυρες μερες για τα γιαννιτσα.η νευρικοτητα του σταμκου τα λεει ολα.ολο το φταιξιμο δικο του απο την αρχη ως τωρα.καημενη πελλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιάννης Καρυώτισσα26 Απριλίου 2017 στις 10:22 π.μ.

    ΓΡΗΓΟΡΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙΣ ΕΔΩ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΣΚΑΨΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΛΑΚΟ.ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα ρε Ηλία μην εισαι τοσο αυστηρος με τον προκατοχο σου
      τι δαχτυλιδι θα παραλαβεις ;;;;;

      Διαγραφή
  8. δηλαδή τόσοι λαθρομετανάστες π.χ. από ΑΛβανία που έρχονταν δεν γινόταν τίποτε.Τώρα θα πέσει και νόμιμο χρήμα σε άδεια σπίτια και μιλάτε? σσσστττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μπορεί να απογορέψει κανένας δήμαρχος και καμιά διαπαραταξιακή, το που θα μισθώσει ο καθένας το σπίτι του. Όλα είναι για τα μάτια του κόσμου. Τι μπορεί να πει ο δήμος δλδ, απογορεύω τις ενοικιάσεις σπιτιών σε πρόσφυγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παιδιά μη το ζαλίζεται το θέμα.από την αρχή ήταν λάθος ο στάμκος.τώρα μας πήρε σβάρνα το θεμα γιατί δείξαμε πως είμαστε ανεχτικοί.λάθος από την αρχή η στάση του δήμου.εκλεινε συμφωνίες με βουλευτές της κυβέρνησης για να πάρει οφέλη για το δήμο και τελικά τον άδειασαν και μεις θα μείνουμε παρέα με τους λάθρο.

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΜΚΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ,ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ.

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ.ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ.

      Διαγραφή
    4. Γιατι δεν μπορει,δεν κατάλαβα;αυριο αν έρθουν οι πυρήνες της φωτιάς και νοικιάζουν 10 διαμερίσματα εσυ δεν θα κουνηθεις απο τον καναπέ του;Όλοι μπορούμε να ξεσηκωθούμε απέναντι στη ΜΚΟ κ σε αυτούς που σχέδιαζουν χωρις να μας υπολογίζουν μονο για να τα κονομάνε αυτοί χωρις να ιδρώνουν.ΜΚΟ σου λέει ο άλλος και καθαρίσαμε.Ουστ απο δω ρε.εεε

      Διαγραφή
    5. Δεν φταίει καθόλου ο Δήμαρχος ρεεεε.την απόφαση την πήραν Συφακης και Τσακρη....

      Διαγραφή
    6. Αν έρθουν να νοικιάσουν οι πυρήνες της φωτιάς, υποθέτω ότι δεν θα μας συστηθούν με την ιδιότητα τους. Η μίσθωση γίνεται μεταξύ Μκο και των ιδιοκτητών των σπιτιών, είναι δλδ ιδιωτικό συμφωνητικό και δεν μπορεί κανένας να απαγορέψει αυτή την σύμβαση. Δεν έχω κανένα κέρδος, ούτε και όρεξη να βλέπω μαντίλες στα Γιαννιτσά, απλά λέω ότι αυτά που λένε οι παρατάξεις και ο δήμαρχος είναι λόγια του αέρα για να φανούν στον κόσμο ότι αντιδρούν. Αν μερικοί θέλετε να πιστέψετε ότι μπορεί ο Δήμος να κάνει κάτι πάνω σ'αυτό το θέμα, είναι δικαιωμά σας. Τα όνειρα, τζάμπα είναι

      Διαγραφή
  10. Καλώς να έρθουν μπας και αντιληφθούμε ότι τελικά δεν είναι τίποτα περισσότερο από συνάνθρωποι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άψογη και ξεκάθαρη η τοποθέτηση του δημαρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας αξιζει Γιαννιτσωτες.. Εσεις διψξατε Ελληνες απο την πολη !Παερτε λαθρο τωρα.. χαχαχα
    Το φχαριστιεμαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.