Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχές Τμήματος Τροχαίας Γιαννιτσών






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Η αστυνομία σε θέλει ζωντανό μόνο για πληρώνεις. Πιστεύετε οτι η αστυνομία δεν θα μπορούσε να κάνει τον κόσμο να μην τρέχει, να μην οδηγάει μεθυσμένος, να φοράει κράνος / ζώνη κλπ; Φυσικά και μπορεί...απλά κάνοντας την δουλειά τους....αλλα στην προκείμενη περίπτωση το συγκεκριμένο επάγγελμα του αστυνομικού είναι το μόνο, που αμα δουλεύεις πολύ έχεις λιγότερα έσοδα. Τι θέλω να πω λοιπόν. Θα έχετε προσέξει την κλασική τεχνική "ΚΡΥΟ/ΖΕΣΤΗ", που λέει και ο κόσμος είναι ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ!! Τι γίνετε δηλαδή, είχανε βγει την προηγούμενη ανάλογη περίοδο και μαζέψανε αρκετά χρήματα γράφοντας πρόστιμα, όμως υπάρχει το φαινόμενο οτι ο κόσμος αλλάζει ξέροντας οτι η αστυνομία αυτήν την περίοδο δουλεύει οπότε αρχίζουν και αλλάζουν όλα...ακόμα και η μόδα...δεν έχει ντροπές για το χαλασμένο μαλλί απο το κράνος, όλοι φοράνε ζώνη, δεν τρέχουν κ.α. γιατί ξέρουν οτι άπλα τα σκυλιά είναι λυμένα. Και φυσικά αφου αρχίσει το μαγαζάκι της αστυνομίας να μην εχει έσοδα τι κανει; τους μαζεύει πίσω στην αυλή και περιμένει να χαλαρώσει η κατάσταση μέχρι να παρατήρηση ο κόσμος οτι είμαστε σε ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ και να αρχίσει η πελατεία να ετοιμάζετε σιγά σιγά για τον επόμενο γύρο. ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΗ ΤΟΥΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ. και φυσικα δεν θέλουν να αλλάξεις, ούτε να αποκτήσεις παιδεία πάνω στο θέμα. Οπότε καλά τα λέει το ευχητήριο...καντε αυτα που λέει είναι όλα σωστά, αλλα μην πιστεύετε οτι τα λενε και μεσα απο την καρδιά τους γιατί η σχεση μας ειναι πελατειακή, το λαθος σου = ο μισθός μου. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήμασταν ολοι νομοταγείς ο ανόητος τύπος με το ύφος λες και δεν ξέρω και εγώ ποιος νομίζει οτι είναι, θα σου σέρβιρε σουβλάκια και θα σου χαμογελούσε ρωτώντας αν θέλεις κετσαπ μουτσταρδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.