Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οδικά έργα σε όλη την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης Έδεσσας, σήμερα



Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα Δευτέρα 10 Απριλίου.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, πραγματοποιούνται εργασίες αντικατάστασης ασφαλτικού οδοστρώματος και επιδιόρθωσης φθορών (επούλωση λάκκων) σε όλο το μήκος της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. 

Η ώρα έναρξης των εργασιών ήταν στις 7:00 το πρωί.

Ήδη, σύμφωνα με την ΠΚΜ, έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με την Τροχαία Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Βαλτε επιβλέποντα τον γνωστό δήμαρχο αυτός ξέρει... Έχει εμπειρία από τέτοια έργα όπως τον δρόμο που περνά από το άγαλμα του μέγα αλεξανδρου στην εδεσσας ! Τι τύχη είναι να έχεις τέτοιο αξιο και ικανό δήμαρχο ! Ερε φούμο που έχει να πέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.