Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα προκλητική «βόμβα» από Βερολίνο: «Ο Τσίπρας δεν είναι σοβαρός. Σόιμπλε μάζεψέ τον»



«Πάγο» στην αισιοδοξία για οριστική άρση των εμποδίων ώστε να κλείσει η συμφωνία και να αρθεί το αδιέξοδο, βάζει η πλευρά Σόιμπλε.

Το Βερολίνο ενοχλήθηκε "παγώνοντας" και πάλι την διαπραγμάτευση. Βουλευτές του κόμματος της Μέρκελ ζητούν από τον Σόιμπλε να "μαζέψει" τον πρωθυπουργό, τον οποίο χαρακτηρίζουν ασόβαρο, κρατώντας σκληρή στάση απέναντι του.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Antenna στο Βερολίνο, οι βουλευτές αντέδρασαν στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και ζητούν με επιστολή τους - που θα δημοσιευτεί αύριο (10.04.2017) στην Bild- από τον Σόιμπλε να κρατήσει σκληρή στάση απέναντι στον Τσίπρα. Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Μεταφορών, ο κ. Ραμσάουερ λέει: "Ο κ. Τσίπρας παραβιάζει τα όσα συμφωνήθηκαν στην Μάλτα μέσα σε δυο μέρες. Ο κ. Τσίπρας δεν είναι σοβαρός".

Την ίδια ώρα, με ανακοίνωση της η καγκελαρία... βάζει πλάτη για την σκληρή στάση του Σόιμπλε απέναντι στην Ελλάδα και ξεκαθαρίζει πως αν το ΔΝΤ αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα... τότε δεν υπάρχει πρόγραμμα και πάμε σε ακύρωση της συμφωνίας.

Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση στον ίδιο τον κ. Σόιμπλε ενώ έστειλε τελεσίγραφο στους θεσμούς πως η κυβέρνηση δεν θα εφαρμόσει κανένα μέτρο αν στην συμφωνία δεν περιλαμβάνονται και μέτρα για το χρέος. Να σημειωθεί ότι για αύριο είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη συνάντηση της Κριστίν Λαγκάρντ με την Άνγκελα Μέρκελ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. E ρε χαρες που θα κανουν οι δοσιλογοι του εσωτερικου ,Αδωνις ,Δενδιας,Μητσοτακης ,με τετοια ειδηση! βουτυρο στο ψωμι τους! και ο λαος ,το ανθρωπινο κοπαδι,θα προσπαθει απο τον ΣΚΑΙ {Σοιμπλε}fm, να καταλαβει γιατι δεν παμε σε συμφωνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ, ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΕΙΤΕ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΄΄ΑΝΑΡΧΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ΄΄ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΣΟΪΜΠΛΕ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΘΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΠΡΙΝ 75 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.