Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την προσπάθεια της κυβέρνησης



«Η Κεντρική Επιτροπή δηλώνει ότι στηρίζει τη μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων εντός του πλαισίου του Eurogroup της 7ης Απριλίου αλλά και ότι θα δώσει τη μάχη ώστε όλες οι δυνάμεις του κόμματος να κινητοποιηθούν για την υλοποίηση των μεγάλων στόχων του κυβερνητικού προγράμματος. Ταυτόχρονα όμως και η κυβέρνηση οφείλει να εντείνει τις προσπάθειες της για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της στην άσκηση του κυβερνητικού έργου». Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων το σχέδιο απόφασης που εισηγήθηκε η ηγεσία του κόμματος, και υπερψηφίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην απόφαση αναφέρεται επίσης ότι η κεντρική επιτροπή «οφείλει να εντείνει τις προσπάθειες της για την τόνωση της παρουσίας του κόμματος σε όλους τους κοινωνικούς χώρους, τα κοινωνικά κινήματα αλλά και στους θεσμούς της αυτοδιοίκησης και των συνδικάτων».

Παράλληλα, ασκείται έντονη κριτική στη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ για τη στάση τους κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης και γίνεται λόγος για «στρατηγική συμπόρευσης του παλιού πολιτικού συστήματος στην οποία εντάσσεται και η ενορχηστρωμένη επικοινωνιακή επίθεση την οποία δέχεται τόσο η κυβέρνηση όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ από διαπλεκόμενα συγκροτήματα Τύπου αλλά και από παράγοντες που υπηρέτησαν και εξακολουθούν να υπηρετούν το παλιό πολιτικό σύστημα».

Κατά τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής κατατέθηκε κείμενο δεκατριών μελών του Οργάνου το οποίο όμως δεν τέθηκε σε ψηφοφορία.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.