Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χάος στα Σκόπια - Εισβολή διαδηλωτών στο κοινοβούλιο




Δραματική τροπή λαμβάνουν οι πολιτικές εξελίξεις στα Σκόπια καθώς εκατοντάδες διαδηλωτές , οπαδοί του VMRO -DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι, εισέβαλαν την Πέμπτη στο κοινοβούλιο και επιτέθηκαν σε βουλευτές του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και των κομμάτων της αλβανικής μειονότητας, οι οποίοι εκείνη την ώρα εξέλεγαν πρόεδρο του Κοινοβουλίου.
Σημειώνεται ότι εκείνη τη στιγμή οι 61 βουλευτές θα εξέλεγαν, για πρώτη φορά, Αλβανό πρόεδρο της Βουλής, κάτι που θα σήμαινε πρακτικά και εκκίνηση των διαδικασιών για σχηματισμό νέας κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκαν τέσσερις βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, Ζόραν Ζάεφ.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανακοινώθηκε χθες από την τοπική Αμερικανική Πρεσβεία, στη χώρα καταφθάνει την Πρωτομαγιά ο αναπληρωτής βοηθός ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αρμόδιος για θέματα Ευρώπης και Ευρασίας, Χόιτ Μπράιαν Γι, για να συναντήσει τους πολιτικούς ηγέτες της χώρας και να αναζητήσουν διέξοδο από την πολιτική κρίση.
Η εισβολή:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Χαμός και φασαρίες στην γειτονιά μας για να κατασκευαστεί πιο
    γρήγορα η καινούργια παιδική χαρά αναμένουμε δηλώσεις για χρονοδιάγραμμα για να έρθει πάλι
    η ησυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ κλαμα οι ανθελληνες δηθεν καθαρη μακεδονες. ουστ γυφτοσκοπιανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στοιχιματίζω οτι βάζεις καυσιμα στο Γευγελη ή κάνεις τα δόντια σου εκει μεγάλε πατριώτη!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.