Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι Κρεοπώλες της Έδεσσας σας ενημερώνουν




Στην πολύ σημαντική εποχική αγορά του Πάσχα υπάρχουν προσφορές  στο παραδοσιακό Πασχαλινό αρνί και κατσίκι ελκυστικές για τον καταναλωτή, ιδίως μάλιστα όταν δημιουργούνται σκόπιμα για να λειτουργούν ως κράχτες αγοράς και άλλων προϊόντων, μια τακτική που εφαρμόζουν αυτές τις ημέρες ιδιαίτερα επιθετικά οι υπεραγορές τροφίμων.

Ο παραδοσιακός κρεοπώλης του χώρου έχει δημιουργήσει  μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και προσωπικής εξυπηρετήσεις των πελατών του όχι μόνο αυτές τις ημέρες αλλά και καθ όλην την διάρκεια του έτους ,ώστε  οι καταναλωτές να προμηθευτούν αυτό που ανταποκρίνεται στον οικονομικό  και οικογενειακό προγραμματισμό και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους.

Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία και   συμβουλεύει τον Έλληνα καταναλωτή να  συνεχίσει να έχει εμπιστοσύνη στον κρεοπώλη της γειτονίας συνεχίζοντας έτσι την σχέση που έχει δημιουργηθεί ,μια σχέση εμπιστοσύνης ικανοποιώντας μεταξύ άλλων τις προσδοκίες όλων μας .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΟΥΛΕΜΑΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ                                  ΓΕΝΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Oταν η Χ υπεραγορα πουλαει το αρνι 5,50€ το κιλο κ εσεις οι κρεοπωλες 9 τοτε δικαιολογημενα ο καταναλωτης θα την προτιμησει. Φροντιστε να εχετε σχετικα ανταγωνιστικες τιμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χ υπεραγορα δεν εισαι σιγουρος το τ θα παρεις αλλα
    απο τ κρεοπωλη σου ξες με κλειστα ματια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
      ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ

      Διαγραφή
    2. Εγω ειμαι εκτος τοπου κ χρονου;;; αν σ πασαρουν κανα σκυλι αντι για αρνι ελα να μου πεις μετα για την τιμη... Ασχετε..πανε δες πρωτα πως ειναι η κτηνοτροφια κ μετα μιλα για την τιμη

      Διαγραφή
  3. Οι κρεωπολες που ζουνε ; σε αλλον πλανητη ; δεν γνωριζουν ,οτι οκοσμος μετραει και το δεκαλεπτο ; καντε καλες τιμες , να σας προτειμηση ο κοσμος , και οι κτηνοτροφοι, αυτοι δεν γνωριζουν ,τι γινεται εξω στην αγορα ; αλλα ολοι θελουν να οικονομησουν τωρα τις γιορτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα σου ειναι τοσο ακριβο μην παιρνεις... Πανε παρε σουβλακι κοτοπουλο απο τα λιντλ με 2€ μαζι με την σαλμονελα και 6€ χωρις σαλμονελα... Εσυ αποφασιζεις εννοειται.....

      Διαγραφή
  4. Η καλυτερη δουλεια ειναι να βρεις καποιον γνωστο απο χωριο με δικα του ζωα κι να παρεις απ αυτον. Ουτε μεσαζοντες ουτε τιποτα. Οπως σφαχτηκε ετσι το περνεις επι τοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσοι εχουν μανια με τα πολυκαταστηματα θα προτεινα να ψαξουν δουλεια σε αυτα. Οι αλλοι που στηριζουν την τοπικη αγορα ας προσλαμβανονται απο τα δικα μας μαγαζια. Οχι να εισαι το γιουσουφακι των φυλλαδιων και μετα να γκρινιαζεις που το παιδι σου ειναι ανεργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κρεοπωλεις της γειτονιας μπορεί εαν σου τύχη να μην εχεις λεφτα να σε εξυπηρετήσει ενώ τα πολυκαστηματα ουτε για αστειο. Γι αυτο λοιπόν ας μην ειμαστε αγνομωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2.90 το αγοράζουν και το πουλάνε 9

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.