Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρία … και λίγα ήταν για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό!


Τη νίκη με 3-0 επί του Παναθηναϊκού κατέκτησε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 28η αγωνιστική της Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» έχασαν σωρεία ευκαιριών ούτως ώστε να πετύχουν ακόμη περισσότερα τέρματα αλλά κατάφεραν να πάρουν σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της 2η θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε (έχουν 55 βαθμούς έναντι 52 του Πανιωνίου που αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Πλατανιά και 51 του «τριφυλλιού»).

O «Δικέφαλος» ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο βάζοντας τις βάσεις για μια εύκολη νίκη.

Στο 18΄ο Ουάρντα έβγαλε βαθιά μπαλιά με τον Χουχούμη να κάνει λάθος στρώνοντας την στον Ενρίκε εντός περιοχής και αυτός με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Στιλ για το 1-0.
Στο 27΄ήρθε  η στιγμή για τους γηπεδούχους να αυξήσουν το προβάδισμά τους όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σάκχοφ, ο Ουάρντα από τα δεξιά γύρισε τη μπάλα στον αμαρκάριστο Λέοβατς και αυτός με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 2-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει ξανά όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέλκα, ο Μάτος έγινε αποδέκτης της μπάλας και τη γύρισε στην περιοχή με στόχο τον Σάκχοφ που με προβολή στην κενή εστία σκόραρε για το 3-0.

Οι «ασπρόμαυροι» θα μπορούσαν να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με περισσότερα γκολ διαφορά αλλά στο 38΄ο Στιλ έδιωξε σε κόρνερ το ωραίο σουτ του Ουάρντα ενώ στο 43΄ο Άγγλος πορτιέρε φώναξε «παρών» αποκρούοντας τις προσπάθειες των Μάτος και Πέλκα.

Στο 52΄ο ΠΑΟΚ έχασε ακόμη μια ευκαιρία για να σκοράρει όταν μετά από κόρνερ του Ουάρντα και κεφαλιά του Αθανασιάδη, ο Σάκχοφ δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα ενώ στο 69΄ο Πέλκας πέρασε τον Μέστο, μπήκε στην περιοχή αλλά από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς συνέχισαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο 73΄ο Στιλ έκανε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Μάτος ενώ στο 77΄ο Βραζιλιάνος γύρισε τη μπάλα στη μικρή περιοχή αλλά ο Αθανασιάδης… κατάφερε να αστοχήσει.
Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με τελευταία αξιοσημείωτη ευκαιρία το σουτ του Ουάρντα στο 91΄που πέρασε λίγο έξω από την εστία του Στιλ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Αυτός δεν ήταν Παναθηναϊκός ήταν ρεζέρβες που ούτε έξω από την λεοφωρο δεν περνάνε..Τι να πω χαμηλά την μπάλα την Τετάρτη θα δούμε έναν άλλο Παναθηναϊκό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3 θα φάτε στην λεωφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.