Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διενέργεια επιτόπιων ελέγχων από την αρμόδια υπηρεσία της ΠΕ Πέλλας στις πληγείσες αγροτικές περιοχές




Με αφορμή την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, η οποία έπληξε αγροτικές καλλιέργειες (δενδρώδεις και μη) σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας δόθηκε εντολή από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά, η οποία βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τρύφωνα Τσαντάκη για επιτόπιους ελέγχους από τους γεωπόνους της αρμόδιας υπηρεσίας.

Ήδη, κλιμάκιο υπαλλήλων έχει μεταβεί σε περιοχές του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Έδεσσας για την καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν οι παραγωγοί.

«Έχουμε κινητοποιηθεί για αυτοψία της κατάστασης, η οποία διαμορφώθηκε μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που κατέστρεψαν σε μεγάλο βαθμό τις παραγωγές σε περιοχές της Πέλλας. Παρακολουθούμε το πρόβλημα σε συνεργασία με την αρμόδια Διεύθυνση και με τον ΕΛ.Γ.Α., ενώ, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί υπηρεσιακή σύσκεψη για την εξέλιξη του ζητήματος. 

Παράλληλα, θα γίνουν και οι απαραίτητες ενέργειες προς το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την άμεση αποζημίωση των πληγέντων παραγωγών» ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης κα Αθανασιάδου - Αηδονά. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΤΕ ΖΑΛΊΣΕΙ ΕΚΕΊ ΣΤ ΕΛΓΑ ΔΩΣΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΆ ΠΡΏΤΑ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμεις θα τρέχουμε σε πανηγύρια και γάμους και ο ΕΛΓΑ θα αποζημιώνει.Ελληνάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.