Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στοίχημα: Με Κάλμαρ και ΑΕΚ Λάρνακας


Μία ακόμη Κυριακή με “πλούσια” στοιχηματική δράση έχουμε μπροστά μας και έχουμε καταλήξει σε πέντε επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα. Θα μας απασχολήσουν παιχνίδια από τη Σούπερλιγκ, την Κύπρο, τη Σουηδία, την Αργεντινή αλλά και την μπασκετική VTB. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά στοιχήματος του Betarades.gr. 

Δε χάνει η Κάλμαρ
Ξεκινάμε με το “δυνατό” σημείο της ημέρας, το οποίο είναι το Χ2 στο παιχνίδι Χάμαρμπι – Κάλμαρ, σε απόδοση 1.85. Αμφότερες προέρχονται από ήττες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η μεν Χάμαρμπι, άργησε να “ξυπνήσει” στην εκτός έδρας συνάντηση με αντίπαλο τη Νόρκεπινγκ, έχανε 2-0 στο ημίχρονο και το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η δε Κάλμαρ, μπορεί να προηγήθηκε στο 50ο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Έλφσμποργκ, έπειτα, όμως, έπαθε “μπλακ άουτ” και δέχθηκε πέντε γκολ! Αμυντικά κενά εμφάνισαν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος και σήμερα στόχος τους είναι να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη, ώστε να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Η Κάλμαρ παρά τα πέντε γκολ που δέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, διαθέτει καλό σύνολο και οι αποδόσεις την αδικούν. Μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα και το Χ2 έχει αξία. 

Κερδίζει η ΑΕΚ 

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση ΑΕ Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας, στην οποία θα πάμε με το Διπλό σε απόδοση 2.00. H ΑΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί της Ανόρθωσης, ενώ μεσοβδόμαδα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον ΑΠΟΕΛ στο “ΓΣΠ” και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο γήπεδό της. Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, έχει αποκλειστικά στραμμένη την προσοχή της στο πρωτάθλημα και την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισε σπουδαία εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του ΑΠΟΕΛ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Με το αποτέλεσμα αυτό αναπτέρωσε τις ελπίδες της για κατάκτηση του τίτλου, η ΑΕΛ έχει το μυαλό της και της στο Κύπελλο, ενώ στη σημερινή αναμέτρηση οι γηπεδούχοι είναι τιμωρημένοι και η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε παιδιά, γυναίκες και συνταξιούχους άνω των 65 ετών. Αξίζει το ποντάρισμα στη νίκη των φιλοξενούμενων. 

Με τα γκολ στο Μπουένος Άιρες 

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Ρίβερ Πλέιτ – Κίλμες, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00. Σε εξαιρετική κατάσταση είναι το τελευταίο διάστημα η Ρίβερ Πλέιτ, η οποία παραμένει αήττητη για πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει συνδυάσει τα τέσσερα πιο πρόσφατα με νίκες, έχοντας σημειώσει δέκα τέρματα συνολικά. Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στην Κίλμες, η οποία μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες, ενώ στα τρία από αυτά τα ματς δέχθηκε από τρία τέρματα. Οι γηπεδούχοι έχουν σαφές προβάδισμα για τη νίκη, ωστόσο ο Άσσος δεν έχει αξία. Παρόλα αυτά, θα μας απασχολήσει το Over, καθώς με βάση την εικόνα που δείχνουν οι δύο ομάδες τελευταία είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα ματς με αρκετά τέρματα. Σκοράρουν στην Τούμπα Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Goal / Goal σε απόδοση 2.25 στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Λίγες ημέρες πριν οι δύο ομάδες τεθούν αντιμέτωπες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, παίζουν στην Τούμπα, σε ένα ντέρμπι χωρίς μεγάλο βαθμολογικό διακύβευμα, καθώς τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένα πόντος και έχουν εξασφαλίσει αμφότερες την παρουσία τους στα πλέι οφ. O “δικέφαλος” προέρχεται από την εκτός έδρας επικράτηση με 0-2 επί του Ατρομήτου, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, ενώ το “τριφύλλι” κέρδισε δύσκολα εντός έδρας τον Πανιώνιο με 1-0. Οι “πράσινοι” ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη με σημαντικές απουσίες και χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ, ωστόσο υπάρχουν ικανοί αντικαταστάτες και ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρει το γκολ μέσα στην Τούμπα. Θα επιλέξουμε το “καλοπληρωμένο” Goal / Goal. 

Μεγάλο σκορ στο Κίμκι - Ζενίτ 

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Κίμκι Μόσχας – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με την επιλογή μας να είναι το Over 169.5 πόντοι σε απόδοση 1.83. Πρόκειται για μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με μεγάλο επιθετικό ταλέντο. Στο πρώτο γύρο το μεταξύ τους σκορ ήταν 114-110, ενώ τα νούμερά τους εντυπωσιάζουν, καθώς η Κίμκι πετυχαίνει 88 πόντους ανά αγώνα και η Ζενίτ 91! Η πρώτη σκέψη για το συγκεκριμένο ματς είναι ότι θα υπάρξει μεγάλο σκορ και στο όριο των 169.5 τo Over είναι η σοφότερη επιλογή. 
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.