Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βραβεύτηκαν Πέλκας, Σάκχοφ και Μπίσεσβαρ



Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης των παικτών του ΠΑΟΚ και πριν την αναχώρηση της αποστολής για το αεροδρόμιο "Μακεδονία", έγινε στην Μικτή ζώνη της Τούμπας η βράβευση των τριών κορυφαίων του περασμένου μηνός. Του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος ήταν ο νικητής του διαγωνισμού για το Regency Casino Best Goal Μαρτίου, του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, για το Best Goal της 27ης αγωνιστικής της Super League, και του Εβγέν Σάκχοφ ως MVP του Μαρτίου.

Ο Έλληνας μέσος δήλωσε: «Εμείς κοιτάμε το ματς, εκτός από αυτά που γίνονται εξωαγωνιστικά, εμείς είμαστε ακόμα μέσα στο στόχο μαθηματικά. Από Δευτέρα θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».

Για το μήνυμά του στον κόσμο: «Είναι ξεκάθαρο ότι τώρα ειδικά χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους και αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα από τον καθένα και πιστεύω θα έχουμε την στήριξη».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.