Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εισήγηση σε φοιτητικό συνέδριο Πέτρου Πριβαρτιτσάνη



Εισήγηση στο 14ο φοιτητικό συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πραγματοποίησε ο εκπαιδευτικός και υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης, με τίτλο: «Το νοικοκυριό ως σύστημα σε μια προσομοίωση». 

Η εισήγηση περιέγραφε τη λειτουργία ενός νοικοκυριού με στόχο την προσομοίωση αυτής της λειτουργίας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, για ερευνητική αλλά και διδακτική χρήση.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων στην Αθήνα, την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017. 

Το συνέδριο αποτελεί μια πανελλήνια επιστημονική συνάντηση νέων μελών ΔΕΠ, υποψήφιων διδακτόρων, νέων ερευνητών αλλά και προπτυχιακών/ μεταπτυχιακών φοιτητών με στόχο την παρουσίαση και συζήτηση θεμάτων σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και τη διερεύνηση του ρόλου τους στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών δράσεων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.