Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη προέδρου του ΕΛΓΑ στην Πέλλα - Θα επισκεφθεί τις πληγείσες από τον παγετό περιοχές



Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 28 Απριλίου ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Φ. Κουρεμπές θα επισκεφθεί την Πέλλα και θα περιοδεύσει στις πληγείσες από τον παγετό περιοχές.

Αυτό αποφασίστηκε σε επικοινωνία που είχε μαζί του η κ. Τζάκρη, κατά την οποία την ενημέρωσε ότι υπηρεσιακοί παράγοντες του Καταστήματος ΕΛΓΑ Βεροίας θα επισκεφθούν άμεσα τις πληγείσες περιοχές ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προεπισημάνσεις και να δρομολογηθεί η διαδικασία των αναγγελιών για τις ζημίες που υπέστησαν οι παραγωγοί.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ΝΤΡΟΠΉ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΆ ΧΡΟΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΝΌΜΟ ΠΑΓΕΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΈΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι και σωθήκαμε ΘΑ μας πείτε πάλι στην ανθοφορία ειναι στο καρπιδιο ειναι και δεν καλυπτονται απο τον ελγα.τα λεφτα τα παιρνεται καλα ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΈΤΣΙ ΌΛΟ ΠΡΌΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε ρεμαλια τον περσινο παγετο ουτε με τα κυαλια δεν τον βλέπουμε, πώς θα πληρωσετε αυτον τον παγετο;;;; Ποιός ξερει αραγε τί θα σκεφτειτε για να τα αρπαξετε;;;; Είστε ΟΟΟΟΛΟΙ για φτυσημο.. Αλλά πού θα πάει θα ερθουν εκλογές και θα σας πηδ@@@με και εμεις. Ψευτοκομμουνιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΜΕ ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.O ATHNAIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα σωθήκαμε. Θα έρθει και ο κουραμπιές για να δέσει το γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.