Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Εγνατία Οδό για παράνομη μεταφορά έντεκα αλλοδαπών


Συνελήφθησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, δύο άτομα που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προς τα εξωτερικά σύνορα της Χώρας.

Πρόκειται για Έλληνα άντρα ηλικίας 40 ετών και για 28χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για Εγκληματική οργάνωση και Παράνομη μεταφορά μεταναστών από το εσωτερικό της χώρας προς τα εξωτερικά σύνορα.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (24-04-2017), στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Λαγκαδά, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας ακινητοποίησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πρώτος συλληφθείς, κατά τον έλεγχο του οποίου διαπιστώθηκε μεταφορά πέντε (5) αλλοδαπών.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, ο 28χρονος άντρας, είχε οργανώσει τη μεταφορά συνολικά έντεκα (11) αλλοδαπών προς την ελληνοσκοπιανή μεθόριο, εκ των οποίων δύο ανήλικοι, με τελικό προορισμό χώρα της κεντρικής Ευρώπης, όπου θα κατέβαλαν το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ έκαστος.

Σημειώνεται ότι, πέραν των προαναφερόμενων πέντε αλλοδαπών που βρέθηκαν εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν επιπλέον έξι άτομα που ανέμεναν σε καθορισμένο σημείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπου τους καθοδήγησε ο νεαρός διακινητής, προκειμένου να ακολουθήσει η μεταφορά τους.

Κατασχέθηκε (φωτο) το Ι.Χ.Ε. όχημα ως μέσο μεταφοράς και τρία (3) κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις συνεννοήσεις τους.

Διαπιστώθηκε ότι πέντε εκ των αλλοδαπών δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη διαμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΑ 300 ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩΣΑΝ "ΔΟΥΛΕΙΕΣ" ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΝΕΡΓΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ...ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ... ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ (ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!!) ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΥΤΟΙ Ε(Λ)ΜΠΑΣΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ -ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ- ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ (ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!!) ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΡΤΕΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ' ΣΕ ΟΛΑ... ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ...ΒΡΕ ΑΙΣΙΧΤΙΡ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΓ-ΚΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΕΣ@ΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.