Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εποχική εργασία για ανέργους του ΟΑΕΔ σε κονσερβοποιία



Τη δυνατότητα σε ανέργους του ΟΑΕΔ, να εργαστούν την περίοδο του καλοκαιριού σε κονσερβοποιίες χωρίς να χάσουν τα δικαιώματά τους ως εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ, δίνει διάταξη που περιλαμβάνεται στο ν. 4461/2017 που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή, όπως γνωστοποιεί με σημερινή της ανακοίνωση η Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδας (ΕΚΕ).
  
«Η ΕΚΕ που πλαισιώνεται από 17 μέλη, απασχολεί περισσότερα από 10.000 άτομα στη διάρκεια του καλοκαιριού, κυρίως τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και πιο περιορισμένα τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο», επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδας, Κώστας Αποστόλου. «Τρέξαμε και εμείς πολύ προκειμένου να πετύχουμε το αποτέλεσμα αυτό», πρόσθεσε, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και απηύθυνε ευρύ κάλεσμα στους Έλληνες εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα που τους προσφέρεται.  

Με την ισχύ της συγκεκριμένης διάταξης, πλέον, οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούσαν να εργαστούν την περίοδο του καλοκαιριού, χωρίς με την εποχιακή αυτή εργασία να χάσουν τα δικαιώματά τους ως εγγεγραμμένοι άνεργοι, μπορούν να το πράξουν, επισήμανε ο ίδιος.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΤΟ "ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ" ...ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ????????????????????????????????????????...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oloi eseis pou psifisate TSIPROKAMENO kai nomizate oti tha ginete plousioi me deksies noikokuremenes tsepes parte na exete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "...Έρχονται (ΗΡΘΑΝ!!!) χρόνια δύσκολα
    γεμάτα καταιγίδες
    κι εμείς του κόσμου θύματα
    μ’ ατέλειωτα προβλήματα
    και λιγοστές ελπίδες.
    .......................
    ...Φονιάδες μονοπώλια
    παντού φωτιές ανάβουν,
    μας καίνε, μας δικάζουνε
    και την ψυχή μας βγάζουνε
    και ζωντανούς μας θάβουν.

    Ποδοπατούν αλύπητα
    τ’ ανθρώπινο το σώμα,
    στο άγνωστο βαδίζουμε
    κι όνειρα πια δε χτίζουμε,
    μας κλείνουνε το στόμα..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.