Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων του Συλλόγου «Εκπαιδευτική Καινοτομία»



Ο Σύλλογος «Εκπαιδευτική Καινοτομία», που εδρεύει στα Γιαννιτσά του νομού Πέλλας, οργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων υπό την αιγίδα του Erasmus+ με τίτλο «Activate your Soft Skills!”, κατά το διάστημα 17-26 Απριλίου 2017.

Η θεματική του προγράμματος, στο οποίο συμμετείχαν 33 νέοι ηλικίας 17-30 ετών από Ιταλία, Βουλγαρία, Ισπανία, Τσεχία, Κροατία, Λιθουανία και Ελλάδα, αφορούσε την καλλιέργεια δεξιοτήτων όπως η κριτική σκέψη, η μεταγνωστική ικανότητα, η ανάπτυξη πρωτοβουλίας και επιχειρηματικότητας, η διαχείριση κρίσεων, ο διαπολιτισμικός διάλογος. 

Το πρόγραμμα αξιοποίησε μεθόδους που βασίζονται στις αρχές της μη τυπικής μάθησης (βιωματικά εργαστήρια, ομάδες συζήτησης, υπαίθριες δραστηριότητες, παιχνίδια ρόλων) και πλαισιώθηκε με πολιτισμικά δρώμενα καθώς και με επισκέψεις στην ευρύτερη περιοχή του νομού.

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 6973333385
Mail: kiouzepi@educational-innovation.org 
Facebook: Educational Innovation/Εκπαιδευτική Καινοτομία


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.