Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγέλλει στημένη κλήρωση του Champions League η «Αs»! (βίντεο)




Βόμβα στα θεμέλια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βάζει η ισπανική ιστοσελίδα «As», η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ κάνει λόγο για «στημένη κλήρωση» για τα ημιτελικά του Uefa Champions League. H κλήρωση έβγαλε για τέταρτη συνεχή χρονιά μαδριλένικο ντέρμπι, ήδη πάντως γίνεται λόγος για «ζεστά και σημαδεμένα» μπαλάκια.

Τα ζευγάρια της κλήρωσης:
Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
Μονακό - Γιουβέντους

Αναλυτικότερα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα, ο παλαίμαχος Ουαλός επιθετικός Ίαν Ρας που είχε επωμιστεί το ρόλο να επιλέξει τα μπαλάκια, φαίνεται από το βίντεο να κατευθύνεται κατευθείαν προς ένα συγκεκριμένο της Ατλέτικο, δίχως να ανακατέψει τα υπόλοιπα.
Η κλήρωση του Europa League
Άγιαξ-Λυόν και Θέλτα-Μάντσεστερ Γ. έιναι τα δύο ζευγάρια, που προέκυψαν από την κλήρωση των ημιτελικών του Europa League, που έγινε στη Νυόν.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού εκπρόσωποι της Γαλλίας και της Ολλανδίας βρέθηκαν στην 4άδα και θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στον τελικό του Europa League. Άγιαξ και Λυόν έχουν αναμετρηθεί 4 φορές στο παρελθόν σε ομίλους του Champions League και η Γαλλική ομάδα δεν έχει κερδίσει.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.