Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται σουβλάκι κοτόπουλου που διακινείται από την εταιρεία LIDL HELLAS




Σουβλάκι κοτόπουλου με πιπεριά που διακινείται από την εταιρεία LIDL HELLAS ανακαλεί ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος "Επίσημος έλεγχος Μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων" έτους 2017, προέβη σε δειγματοληψία κοτόπουλου σουβλάκι, με την εμπορική ονομασία "TOY ΧΑΣΑΠΗ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ με πιπεριά", με ημερομηνία παραγωγής 01/04/17 και ανάλωση έως 11/04/17, που διακινείται από την εταιρεία LIDL HELLAS & ΣΙΑ Ο.Ε. και σε συνεργασία με το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε η παρουσία σαλμονέλας (Salmonella spp) στο ανωτέρω δείγμα.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος από τα υποκαταστήματα λιανικής πώλησης της εταιρείας LIDL HELLAS και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Σε καθε γιορτη και μια δυο ανακλησεις.Τι δεν καταλαβαινετε και τρεχετε σαν πεινασμενοι ? Ολα εχουν ενα κοστος . Οι προσφορες κρυβουν κινδυνους. Στηριξτε τα ποιοτικα μαγαζια που δινουν δουλειες στα παιδια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί το Lidl σε ποιανού παιδιά δίνει δουλειά????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ Λιντλ είναι αρπαχτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ομως για να μπεις στο lidl πρεπει να φιλησεις κατουρημενες ποδιες και φυσικα να εχεις οχι δοντι αλλα χαβλιοδοντα. Διοτι οταν σου λεει: δουλευεις 2 φορες την εβδομαδα απο 3-4 ωρες και σου δινει 250 ευρο σε μπαινει στραβα;;;; Αυτο δεν ειναι δουλεια αλλα χαβαλε. Σε χαλαει εσενα αυτο το ειδος της "" αρπαχτης"" οπως το λες;;; Αντε ρε χτυπα κανενα φραπε να στανιαρεις που το παιζεις ΧΧΧL!!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.