Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με το δεξί στα Play-Off o ΦΟΑ, 72-63 τον Πανεδεσσαϊκό και 1-0




Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στην πρεμιέρα της ημιτελικής σειράς των Play-Off ανάμεσα σε ΦΟΑ και Πανεδεσσαϊκό, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν τη νίκη και να κάνουν το 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε το άγχος και για τις δύο ομάδες. Χαρακτηριστικό είναι ότι το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το φτωχό 13-10. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι παρ'όλο που βελτιώθηκαν επιθετικά, δεν ήταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα, με τους παίκτες του Σταυρόπουλου να το εκμεταλλεύονται και να κλείνουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 33-36.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανεδεσσαϊκός πήρε τη μεγαλύτερη διαφορά του στο σκορ (+7) αλλά μέχρι εκεί. Σε εκείνο το σημείο οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση έκλεισαν τους διαδρόμους προς το καλάθι τους, και με μπροστάρη τον Μπεγλόπουλο και την τρομερή βελτίωση στα σουτ κυρίως έξω από τα 6,75 πέρασαν μπροστά στο κλείσιμο του τρίτου δεκαλέπτου με 55-53. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο για τους παίκτες του ΦΟΑ  με αποτέλεσμα να μην αφήσουν άλλα περιθώρια στον Πανεδεσσαϊκό και να φτάσουν δίκαια στη νίκη με 72-63.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Αβραμίδης με 15 πόντους, Μακρόπουλος Τζάτσης και Μπεγλόπουλος με 13 πόντους αλλά και ο Τοπαλίδης με 10. Από τους φιλοξενούμενος ξεχώρισε ο πρώτος σκόρερ του αγώνα Πέτκος με 23 πόντους και οι Ιωσηφίδης-Θεοδώρου από 11.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο τέλος του αγώνα όλοι παίκτες του ΦΟΑ αφιέρωσαν τη νίκη στο συμπαίκτη τους Θέμη Παπαβραάμ. Άριστα τα πήγαν οι διαιτητές της αναμέτρησης Ευφραιμίδης και Ταρενίδης Κ.

Η σειρά μεταφέρεται στην Έδεσσα (23/4), όπου ο Πανεδεσσαϊκός θέλει νίκη οπωσδήποτε για να ισοφαρίσει σε 1-1 και να γυρίσει ξανά στην Αριδαία για να τα παίξει όλα για όλα. Σε περίπτωση νίκης του ΦΟΑ και στην Έδεσσα περνάει αυτόματα στους τελικούς.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(13-10), 2o(33-36), 3o(55-53), 4o(72-63)

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 4, Κανονίδης, Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 10, Αργυρός, Μπεγλόπουλος 13(1), Τόπκας, Αβραμίδης 15(4), Αμανίδης, Μακρόπουλος 13(1), Στρέπκος 4, Τζάτσης 13(2).

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Σταυρόπουλος): Πέτκος 23(4), Ιωσηφίδης 11(1), Μάρκου, Θεοδώρου 11, Γιαννούλτσης 2, Χατζηχαρίσης 6, Σταυρακίδης, Ξυλουργίδης, Τότλης, Κληντσάρης 2, Ντουλαβέρης 8(1), Σημαιοφορίδης.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.