Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Tα εγκαίνια της 7ης Aνθοέκθεσης στα Γιαννιτσά (βίντεο)


Δήμαρχος Πέλλας: «Πρέπει να δούμε λίγο διαφορετικά το αστικό πράσινο το οποίο το καταταλαιπωρούμε»

Με την παρουσία πλήθους πολιτών, των εκθετών και επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή, έγιναν σήμερα Παρασκευή, στις 8.00 το βράδυ, στο προαύλειο του Πολύκεντρου Γιαννιτσών, τα εγκαίνια της 7ης Ανθοέκθεσης, που διοργανώνουν με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Πέλλας και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Ο χώρος της Ανθοέκθεσης μετατράπηκε σε ένα πολύχρωμο σκηνικό με λουλούδια, φυτά και μυρωδικά, με συνθέσεις και διάφορα είδη ανθοκομίας.

Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος στο χαιρετισμό του τόνισε ότι «η ανθοέκθεση είναι μια εκδήλωση που περίμεναν με πολύ λαχτάρα μικροί και μεγάλοι». Αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους -δημότες και επισκέπτες- και ευχαρίστησε τους εκθέτες και παραγωγούς που συμμετέχουν στην φετινή Ανθοέκθεση, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωσή της, σημείωσε: «Στόχος μας είναι, αφενός μεν να αναδείξουμε την δουλειά των φυτωριούχων παραγωγών μας, αφετέρου δε να δώσουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας και να δούμε λίγο διαφορετικά το αστικό πράσινο το οποίο το καταταλαιπωρούμε».

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Γιαννιτσών π. Ιωάννη Σπυρίδη. Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας Χρήστος Πασσαλής, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Κερασόπουλος, Ανδρέας Καραφυλιάς και Γιάννης Γυριχίδης, ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Απόστολος Φάκκας οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Ανδρεάδης, Χρήστος Σοφίας, Ιωάννα Ζαφειρίου, Πωλίνα Μυστακίδου και Δημήτρης Χριστοφορίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Ζωγράφου-Τσιαντάκη, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γιαννιτσών Σταυρούλα Γκαδάκη,  ο αστυνομικός υποδιευθυντής Πέλλας κ. Πέτρος Περδικάτσης, ο πρώην βουλευτής κ. Διονύσης Σταμενίτης, ο διευθυντής της διεύθυνσης αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής κ. Τρύφων Τσιαντάκης, κ.α. 

Η 7η Ανθοέκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 έως τις 23.00 μέχρι την Κυριακή 7 Μαΐου, με παράλληλες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Καθημερινά οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να προμηθευτούν λουλούδια και φυτά σε μία απίστευτη ποικιλία σχεδίων και εκθεμάτων. 

Δείτε μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com βίντεο και φωτογραφίες:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Αστικο πρασινο για τους φιλοξενουμενους μας ιρακινούς,συριους,αφγανους,λιβυους κτλ.Το τζαμι που θα το χτισει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ.
    Α.Κ.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.