Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Tα χρήματα των πρωταγωνιστών του "Game of Thrones" σε κάθε επεισόδιο!


Ρεκόρ στην «μικρή» οθόνη κάνουν οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς Game of Thrones με τα χρήματα που αναμένεται να λάβουν για την συμμετοχή τους στην έβδομη σεζόν της σειράς!

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Deadline, ο μισθός τους ανά επεισόδιο εκτοξεύτηκε στο 1,1 εκατ. δολάρια για τον καθένα για τα επεισόδια των δυο τελευταίων σεζόν επτά και οχτώ.

Η βασική πεντάδα- Εμίλια Κλαρκ (Νταϊνέρις), Κιτ Χάρινγκτον (Τζον Σνόου), Πίτερ Ντίνκλεϊτζ (Τυριον Λάνιστερ), Νικολάι Κόστερ Βαλντάου (Τζέιμι Λάνιστερ) και Λένα Χίντεϊ (Σέρσεϊ Λάνιστερ) έως τώρα έπαιρναν περίπου 300.000 δολάρια το επεισόδιο, ωστόσο φαίνεται να συνασπίστηκαν για να ζητήσουν αύξηση στις απολαβές τους και όπως φαίνεται όχι μόνο το πέτυχαν αλλά η αύξηση ήταν άκρως γενναιόδωρη!
Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι τα επεισόδια των δυο τελευταίων σεζόν είναι περίπου τα μισά από αυτά των προηγούμενων κύκλων – επτά η έβδομη σεζόν και έξι η όγδοη.
Αν τα ποσά αυτά ισχύουν θα μιλάμε για ρεκόρ αποδοχών στην τηλεόραση καθώς τόσα χρήματα δεν λάμβαναν ούτε οι πρωταγωνιστές σειρών όπως τα Φιλαράκια αλλά και αυτοί του TheBigBangTheory που θεωρούνται από τους πιο καλοπληρωμένους.

Παράλληλα αυξήσεις είδαν και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές όπως η Μέισι Γουίλιαμς (Άρια Σταρκ) και Σοφία Τέρνερ (Σάνσα Σταρκ).

Το Game of Thrones έχει αυξησει κατά πολύ τον προϋπολογισμό του για τις δύο τελευταίες σεζόν με το κάθε επεισόδιο της έβδομης σεζόν να κοστίζει περίπου 10 εκατ., ενώ ένα αντίστοιχο της προηγούμενης σεζόν κόστιζε έξι! Με αυτόν τον τρόπο οι δημιουργοί έχουν την δυνατότητα να φέρουν τις σκηνές στη ζωή όπως ακριβώς τις έχουν φανταστει.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.