Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχίζει σήμερα το 10ο (Επετειακό) Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ


Το Σάββατο 27 Μαΐου στις 10:30 στο ΔΑΚ Έδεσσας ξεκινάει το 10ο (Επετειακό) Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ με τη συμμετοχή 11 ομάδων και 142 παικτών από 5 διαφορετικές πόλεις και χωριά του Νομού. 

Η έναρξη γίνεται με την αναμέτρηση των ομάδων TEACHERSONICS VS ROCK 84. Ακολουθούν στις 12:30 οι ΝΕΜΕΣΙΣ VS ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ, ενώ οι ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΕΛΛΑΣ θα αναμετρηθούν με τον ΠΗΓΑΣΟ στις 17:00. Η ομάδα της Σκύδρας EL CLASSICO θα αντιμετωπίσει τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΣΠΡΟΥ στις 19:00 και στις 21:00 οι JUNKIES την ομάδα TAKIS COFFEE. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων συνοδευόμενα από καλοπροαίρετα σχόλια και πειράγματα.. θα τα βρείτε στο http://teachersonics.blogspot.gr/ , που επαναλειτουργεί φέτος μετά από απουσία 2 χρόνων !!  (μας έλλειψε:)

Ευχόμαστε σε όλους τους παίκτες να αναδείξουν στην πράξη το «ευ αγωνίζεσθαι» και εκτός από τον καλύτερο τους εαυτό, να δώσουν το καλό παράδειγμα, ότι ο αθλητισμός μπορεί να είναι μια υγιής εξάρτηση, χωρίς όριο ηλικίας και μια πολύ καλή ευκαιρία για περάσει κανείς ευχάριστα το χρόνο του, κάνοντας καινούριος φίλους.

Καλούμε το φίλαθλο κοινό του Ν. Πέλλας να πλαισιώσει και να ομορφύνει με την παρουσία του τους αγώνες. Ο τελικός του Τουρνουά είναι την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 19:30.

Υπενθυμίζουμε ότι το Αντικαπντιστικό Τουρνουά Μπάσκετ συνδιοργανώνεται από την Π.Ε. Πέλλας, το Δήμο Έδεσσας και το Κέντρο Πρόληψης «Όραμα», στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23810 51174 με την υπεύθυνη της δράσης, Μαρία Ιωακειμίδου. 

Το πρόγραμμα


Ο επιστημονικά υπεύθυνος
Λάζαρος Σιάντσης
 Κλινικός Ψυχολόγος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. καλη επιτυχια ΠΗΓΑΣΕ.ψηλα την σημαια βασιλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχομαι μεγαλη επιτυχια στο τουρνουα.Ενα μεγαλο μπραβο στους ανθρωπους που ασχολουνται και καλη επιτυχια, απο ΜΥΤΙΛΗΝΗ, στην ομαδα μου τον ΠΗΓΑΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.