Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μετέφερε παράνομα σε φορτηγό που οδηγούσε (17) αλλοδαπούς (φωτο)



Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, συνελήφθη λαθροδιακινητής για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για 30χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας» και «Εγκληματικής Οργάνωσης».

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (13-05-2017) στην Εγνατία Οδό – ύψος διοδίων Ανάληψης, έπειτα από έλεγχο αστυνομικών της παραπάνω Υπηρεσίας σε Ι.Χ.Φορτηγό που οδηγούσε ο συλληφθείς, εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του οχήματος δεκαεπτά (17) αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι μεταφερόμενοι εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου με τη συνδρομή έτερου διακινητή, που αναζητείται, ενώ για τη μεταφορά τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν ο τελικός προορισμός, θα κατέβαλαν το χρηματικό ποσό των (1.400) ευρώ έκαστος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.