Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο 2ου Γυμνασίου Κρύας Βρύσης


Aξιότιμε, κ.Διευθυντά,

Αισθανόμενοι ότι έχουμε δίπλα μας ανθρώπους   που μπορούν και αφουγκράζονται τα προβλήματα της κοινωνίας, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης όπως η σημερινή, τόσο ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Κρύας Βρύσης όσο και ο σύλλογος των διδασκόντων, εκφράζουν από βάθους καρδιάς τις θερμότερες των ευχαριστιών τους προς τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κρύας Βρύσης κ. Θεοδοσίου Θεοδόσιο. Απέδειξε εμπράκτως την επιθυμία να διατηρηθεί ο ανθρωποπλαστικός χαρακτήρας του Σχολείου θεωρώντας το ως ένα φυσικό χώρο ωρίμανσης, μάθησης και αγωγής.


Με με τις εξαιρετικές εισηγήσεις: της κ. Χαραλαμπίδου Αθηνάς, Επιμελήτριας Α΄, γενικής ιατρού, της κ. Χρυσοχόου Αικατερίνης, επισκέπτριας υγείας και της κ. Φωστηροπούλου Ελένης, νοσηλεύτριας-διατροφολόγου- στο πλαίσιο Υλοποίησης στο Γυμνάσιο Θεματικής Εβδομάδας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης σε ζητήματα Διατροφής, Εθισμού-Εξαρτήσεων και Έμφυλων Ταυτοτήτων , διαπιστώσαμε ότι – ευτυχώς - αποτελεί μια ευχάριστη πραγματικότητα που δραστηριότητες όπως η Αγωγή Υγείας πλαισιώνουν πλέον σταθερά τον μορφωτικό εξοπλισμό της μαθητιώσας νεολαίας και στηρίζονται από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς και ότι δεν αποτελεί ουτοπία η προσφορά εξειδικευμένων γνώσεων. 
Τέτοιες δράσεις μόνο σε  μια περαιτέρω πνευματική ανέλιξη  μπορούν να στοχεύουν! 

Για τον σύλλογο διδασκόντων    

Ο Διευθυντής
Δημήτριος Ντίτουρας 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.