Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκδήλωση στην Έδεσσα με θέμα: «60 χρόνια από τον θάνατο του Ν. Καζαντζάκη»


Η Συντονιστική Επιτροπή  Πέλλας  του Ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Ν. Καζαντζάκη, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, ο Δήμος Έδεσσας, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας και ο Σύλλογος  Κρητών συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα:  «60 χρόνια από τον θάνατο του Ν. Καζαντζάκη»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Επιχείρησης «Καταρράκτες Έδεσσας» στο Βαρόσι. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
18.00:  χαιρετισμοί από τους συνδιοργανωτές
18.15: Ο Καζαντζάκης αυτοβιογραφούμενος. Παρουσιάζουν οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Έδεσσας Γάκη Λαμπρινή, Καραπαναγιώτης Αντώνης,Μπόπτση Θεοδώρα, Λαζάρου Κατερίνα, Δέλλιου Δήμητρα,Κίτσου Δάφνη,Γκιόζα Κλαούντια, Κλημεντίδου Φανή, Γιαννακέρης Αλέξανδρος, Κίτσος Χρήστος, Αγγέλου Αθηνά, Τομόσογλου Θάλεια, Χατζηαναστάσογλου Κατερίνα. Υπεύθυνες καθηγήτριες: Αικατερίνη Ρίζου και Κωνσταντινιά Δίγκα.
18.30: Η προφητεία του Ν. Καζαντζάκη για το μεταναστευτικό. Εισηγητής ο κ. Χαράλαμπος Δημήτριος Γουνελάς, αναπληρωτής καθηγητής Φιλολογίας στο Α.Π.Θ.
19.00: Συζήτηση
19.30: Παραδοσιακοί χοροί της Κρήτης από τον Σύλλογο Κρητών Πέλλας

 Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ναι αλλά ο κορυφαίος αυτός συγγραφέας ήταν άθεος.Το ξέρουν όλοι ? ή κι εδω να χαμε να λέγαμε κτλ ότι μας βολευει...πάμε παρακάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τώρα το ανακαλύπτετε εσείς;Τι σχέση έχει αυτό; Τέχνη ασκούν μόνο οι θρησκευόμενοι;;;ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!1

      Διαγραφή
  2. ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.