Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεχωριστό το περίπτερο του ΚΔΑΠμεΑ Γιαννιτσών στην 7η Ανθοέκθεση



Ξεχωριστές ήταν και φέτος οι πολύ όμορφες δημιουργίες και οι κατασκευές των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων του ΚΔΑΠμεΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ, που φιλοξενήθηκαν στην 7η Ανθοέκθεση του Δήμου Πέλλας. Ειδικότερα, τα Εργαστήρια Κεραμικής και Χειροτεχνίας του συμμετείχαν δυναμικά στην Ανθοέκθεση καθιστώντας ξεχωριστή την παρουσία του με ένα μοναδικό περίπτερο που κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών. 
Καλαίσθητα κεραμικά αντικείμενα για το κήπο, το μπαλκόνι και γενικώς για την διακόσμηση του σπιτιού αλλά και μικρά κοσμήματα, που είχαν φτιαχτεί στο Εργαστήριο Κεραμικής του ΚΔΑΠμεΑ από τους εκπαιδευόμενους κάτω από την καθοδήγηση της κεραμίστριας Αγγελικής Παπαδοπούλου, εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά όσους επισκέφθηκαν το περίπτερο του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Γιαννιτσών. 
Επίσης, το Εργαστήρι Χειροτεχνίας, με υπεύθυνη την Αναστασία Σέμου, συμμετείχε φέτος για δεύτερη φορά και εντυπωσίασε με τις κατασκευές του στην 7η Ανθοέκθεση του Δήμου Πέλλας, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.
Ευχαριστούμε όλους όσοι επισκέφθηκαν και προμηθεύτηκαν έργα των παιδιών του Κέντρου και απόκτησαν ένα ξεχωριστό αντικείμενο που χάρισε καλαισθησία στο χώρο τους.
Το σημαντικότερο όλων όμως ήταν ότι υποστήριξαν ενεργά την συνέχιση του δημιουργικού έργου του ΚΔΑΠμεΑ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.