Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aνακοίνωση τακτοποίησης γεωργικών εκμεταλεύσεων από τη Διεύθυνση Δασών Πέλλας


Από τη Διεύθυνση Δασών Πέλλας, , ανακοινώνεται ότι κάτοχοι δασικών εκτάσεων που εκχερσώθηκαν για γεωργική χρήση και διατηρούν τη χρήση τους μέχρι σήμερα,   μπορούν να υποβάλλουν στο αρμόδιο Δασαρχείο,  αίτημα εξαγοράς ή έκδοσης απόφασης έγκρισης επέμβασης σύμφωνα με τα οριζόμενα του άρθρου 47 του Ν 998/79 όπως ισχύει σήμερα. 

Οι αιτήσεις τακτοποίησης αφορούν εκτάσεις που βρίσκονται εντός της ΔΚ Έδεσσας,  για την οποία έχει αναρτηθεί με την 669/20-01-2017 (ΑΔΑ: 7ΝΜΝΟΡ1Υ-ΡΘΑ)  απόφασή μας,  στον ειδικό διαδικτυακό της ιστοσελίδας της ΕΚΧΑ Α.Ε., ο Δασικός Χάρτης.
Η  καταληκτική ημερομηνία υποβολής του αιτήματος  συμπίπτει με αυτήν της  υποβολής αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του Δασικού Χάρτη , ήτοι 12 Ιουνίου 2017, ημέρα Δευτέρα και για τους κατοικούντες  ή διαμένοντες στην αλλοδαπή, η παραπάνω προθεσμία παρατείνεται κατά είκοσι (20) ημέρες, δηλαδή λήγει την 3η Ιουλίου 2017 ημέρα Δευτέρα.  
Δικαίωμα υποβολής αίτησης εξαγοράς ή έκδοσης έγκρισης επέμβασης, έχουν  οι κάτοχοι εκτάσεων που εκχερσώθηκαν πριν τεθεί σε ισχύ το Σύνταγμα του 1975 καθώς και αυτών  που εκχερσώθηκαν μεταξύ του 1975 και 2007.  

Γενικές πληροφορίες για τη διαδικασία της τακτοποίησης των γεωργικών εκμεταλλεύσεων,  παρέχονται στο Δασαρχείο Έδεσσας και τη Δ/νση Δασών Πέλλας , Διοικητήριο Έδεσσας , 5ος όροφος, τηλ 2381028342 και 2381027620 . 
                                                                                                                                          
Η  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ  ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ
ΤΗΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΑΣΩΝ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ
ΒΑΡΟΥΤΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Δασολόγος με Α΄βαθμό


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.