Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Εδεσσαϊκός BC» η ονομασία της νέας ομάδας μετά την συγχώνευση Πανεδεσσαϊκού και ΓΑΣ





Τον δικό του Εδεσσαϊκό θα έχει ξανά  από την νέα σεζόν το μπάσκετ του Νομού και της πόλης ύστερα από 35 ολόκληρα χρόνια (είχε απορροφηθεί ως τμήμα από τον ΓΑΣ το 1982).

Η νέα ομάδα της πόλης που προκύπτει από την συγχώνευση Πανεδεσσαίκού και ΓΑΣ θα φέρει την επωνυμία ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ BC καθώς υπάρχει και η σχετική συγκατάθεση του ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ, με την προυπόθεση βέβαια να υπάρχει ο ευνόητος όρος στο καταστατικό του νέου σωματείου περί μη ενασχόλησης του με το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Η διαδικασία της συγχώνευσης έχει πάρει ήδη την νομική οδό με τους δύο συλλόγους να πραγματοποιούν τις τελευταίες τους Γενικές Συνελέυσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως στην πλευρά του Πανεδεσσαικού εκφράζονται κάποιες αντιρρήσεις για την συγχώνευση από άτομα που σχετίζονται με το Γυναικείο τμήμα του συλλόγου.

Πηγή: anonym-filathlos.blogspot.gr



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Να τα βλέπουνε και οι υπεύθυνοι μας εδώ στη Σκύδρα!Κάθε επαρχιακή πόλη,μία ομάδα.Για να είστε οργανωμένοι και να μην ξεφτιλίζετε τους συλλόγους πέρα-δώθε.Ένωση τώρα Σκυδρα'ι'κού-Αριστοτέλη!!!Πάνε οι παλιές εποχές...Μπράβο Έδεσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω να μη γίνει το λάθος και φαγωθεί ο κόουτς του ΓΑΣ γιατί εκεί πάει το πράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΠΩΣ Η ΕΔΕΣΣΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΓΩΘΕΙ Ο ΤΑΔΕ ΚΛΠ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΟΟΥΤΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ.
    2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ Α.Σ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ ΘΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, Ο ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΔΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ¨¨ΛΑΟΦΙΛΕΣ¨¨ ΤΜΗΜΑ, ΒΟΛΟΔΕΡΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΕΩΣ ΤΗΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΥΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΓΑΣ -ΓΥΣΕ, Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π, ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΛΠ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ BC ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΚΑΤΙ ΜΕ ΔΟΕ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΄΄ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ΄΄ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είστε εσείς, άνθρωποι ια συνενώσεις.είστε πόλη γιανα γίνει κάτι καλό. όταν δεν γινόταν η συνένωση, σας έφταιγε ο χοντρός μκε το ποδήλατο, ο κοντός με την γραβάτα, κτλ, κτλ. Ψάχνετε να βρείτε τρόπους για να μην γίνει. όπως και αυτό που ειπώθηκε ότι αντιρρήσεις είχε η γυναικεία ομάδα.
    Η γυναικεία ομάδα!!
    Και πάνε να φορτώσουν σε κοριτσάκια και στους γονείς τους καταστάσεις που μπορεί να μην γνωρίζουν!!
    Αφήστε να γίνει η προσπάθεια και μετα κρίνετε.
    Είστε απλά απαράδεκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο εξω μια χαρα τα βλεπεις! Τη γυναικεια ομαδα δεν την νοιάζεται κανενας!Οποτε γιατι να μην εχουν αντιρρησεις αυτοι που νοιαζονται γι' αυτην μπας και δεν υπαρχουν οι δυσκολιες που προσέφερε αυτο το συστημα που υπηρχε.

      Διαγραφή
    2. σωστά ομιλέις. το ότι μπορεί να είχες πρόβλημα τότε, στο συστημα που υπήρχε όπως λές, σημαίνει ότι και εσυ έκανες λάθος για το ότι τότε, δεν μιλούσες. αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να προκαταβάλεις και την νέα προσπάθεια που πάει να γίνει. επόμένως ξαναλέω φταίς και συ και ο καθένα, που έβλεπε ότι μπορεί κάτι να μην πήγαινε καλά, αλλά δεν έκανε και τίποτε.
      Ρωτάω λοιπόν.
      Έγινε αυτό που αφήνει να εννοηθει ότι δεν ήταν ιδιαιοτέρως καλό.
      Έγινε.
      Παρελθόν.
      Αυτό σημαίνει ότι πε΄ρπει να καταδικαστεί ακι αυτό που έρχεται, χωρίς καν δοκιμή?

      Διαγραφή
    3. Δεν ειναι τροπος για να τα φορτωσουν στα κοριτσακια ολο αυτο που γινεται!Εχουν λογους για να φερνουν αντιρρησεις .μαλλον τους νοιαζει το καλο του τμηματος.Τα ανδρικα τμηματα και φυσικά να ενωθουν ωστε να αποτελέσουν δυναμη στο πρωταθλημα τους!

      Διαγραφή
    4. ανώνυμε 10:43.
      Τι προτείνεις λοιπόν?
      Να μείνει το τμήμα των κοριτσιών αυτοτελές?
      Μόνο του?
      Ξεχωριστή ομάδα?
      Αν είσαι όντως πατέρας, και όχι κανένας πικραμένος απο αυτούς που μιλάνε δεξια και αριστερά, τότε μπρείς να καταλάβεις τι προσπαθείς να περάσεις με αυτα που λές?
      Συνεχίζετε να σπέρνετε την διχόνοια.
      Μόνο για αυτά ειστε ικανοί.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.