Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πορεία διαμαρτυρίας για το φλέγον ζήτημα της σκόνης στην Αριδαία




Και βέβαια το αποχετευτικό δίκτυο της πόλης μας είναι έργο πρώτης προτεραιότητας και πρέπει κάποια στιγμή να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει. Μέχρι τότε όμως,έχει ακόμα δρόμο…

Για το φλέγον ζήτημα της σκόνης που μας κατακλύζει και κυριαρχεί τους τελευταίους μήνες στην ατμόσφαιρα της πόλης μας δεν είμαστε εμείς οι ειδικοί για να διαγνώσουμε τις συνέπειες στον οργανισμό μας. Ούτε είμαστε οι ειδικοί για να προσεγγίσουμε το θέμα επιστημονικά.

Όμως ως απλοί πολίτες που υφιστάμεθα άμεσα τις αρνητικές συνέπειες στον οργανισμό μας, με τα αναπνευστικά προβλήματα, τις αλλεργίες… οφείλουμε να αντιδράσουμε και να διαμαρτυρηθούμε.

Γι’ αυτό αποφασίσαμε να πάψουμε να είμαστε παθητικοί θεατές και να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας διαδηλώνοντας με σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε, επιτέλους, τους ιθύνοντες να λάβουν τα ενδεδειγμένα μέτρα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Πεμπτη 18 Μαίου , στις 6:30 μμ , ξεκινάμε μπροστά από το Δημαρχείο με μια ιατρική μάσκα




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας χωρίς γνώση ,υπευθυνότητα και ωριμότητα,με μόνο εφόδιο την υπεροψία και την άγνοια κινδύνου επιχείρησαν να εμπλακούν στα κοινά αναλαμβάνοντας θέσεις εξουσίας σαν αντιδήμαρχοι,πρόεδροι επιχειρήσεων κλπ χωρίς να γνωρίζουν σε πόσο βαθιά νερά πέφτουν να κολυμπήσουν.Και προφανώς δεν γνωρίζουν ότι ο κόσμος έπαψε να δέχεται να πληρώσει τις αμέλειες τους.Δεν πρέπει να αναλάβετε απλά τις ευθύνες σας.Πρέπει άμεσα να βρείτε λύσεις ανεξαρτήτως κόστους τρόπου και διαδικασίας.Ο χειρισμός εργασιών στο αποχετευτικό έχει ξεφύγει.Ο κόσμος δεν διαμαρτύρεται απλά.Φιλοσοφεί και οργανώνει την αντίδραση και το θυμό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΦΙΛΗ ΕΣΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ.ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειιιιι κλείστε τις τρύπες.Γίναμε θέμα παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε άλλες πόλεις της χώρας όταν κάνουν αποχέτευση η αποκατάσταση των δρόμων γίνεται το πολύ σε 1-2 μήνες, εδώ πέρασε ένας χρόνος και ακόμα το μεγαλύτερο μέρος δεν ασφαλτοστρώθηκε ποιός φταίει θα το μάθουμε ποτέ. Αν φταίει ο εργολάβος του επιβλήθηκε πρόστιμο? αν φταίει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου τους έγινε ΕΔΕ? Επιτέλους κάποιος πρέπει να πληρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.