Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Εδεσσαϊκός επέστρεψε στις Εθνικές Κατηγορίες (φωτο)


Μετά από 17 χρόνια ο Εδεσσαϊκός επιστρέφει στις Εθνικές Κατηγορίες μετά τη νίκη με 1-0 την Κυριακή επί της Δόξας Εξαπλατάνου στο Δημοτικό Στάδιο "Φόρης Γέντζης" της Έδεσσας

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Εδεσσαϊκός πήρε δίκαια το παιχνίδι χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Τσιρλίδης στο 20ο λεπτό του αγώνα. 

Εντυπωσιακή η φετινή  πορεία της Δόξας Εξαπλατάνου που προσπάθησε να ισοφαρίσει ισορροπώντας το παιχνίδι κυρίως από τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Οι παίκτες του Εδεσσαϊκού έκαναν το καλύτερο δώρο στον εορτάζοντα προπονητή τους Κώστα Μαλουμίδη, πανηγυρίζοντας για το εισιτήριο της ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία.
Εδεσσαϊκός (Κώστας Μαλουμίδης):  Βόλτσης, Παπουλίδης (89΄ Παπαηλίας), Κιόρτσης, Παπαγεωργίου (90΄ Μπάρμπας), Ουζούνης, Σαββίδης, Ρέντζια, Λαφαζανίδης, Τσιρλίδης, Κάρτζιος (65΄ Κιούπης), Κούμπους.

Δόξα Εξαπλατάνου (Αντώνης Σαπουντζής): Δημητριάδης, Ντόγκαρης (86΄ Παρτσανάκης), Κουντουράς, Θωμάς Γ., Τσόρμπας Ε., Τσόρμπας Β., Κονταξής (75΄ Λεμονάκης), Ουζούνης, Τσόλκας (80΄ Θωμάς Ε.), Μποζίνης. 

Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης-Έδεσσα


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Το χωριό Λαγκαδια της Αλμωπίας
    Χρειάζεται για τα μικρά παιδάκια
    μια καινούργια παιδική χαρά μια
    Βοήθεια όποιος μπορεί κάποια
    Ιδέα Ή τι χαρτιά χρειάζονται
    μεσο ΕΣΠΑ ΟΤΙ ΞΕΤΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.