Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στον τελικό του Φάιναλ Φορ ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Φενερμπαχτσέ


Πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του φάιναλ φορ της Euroleague, αποκαθηλώνοντας μάλιστα την πρωταθλήτρια Ευρώπης, πήρε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», και πάλι με τεράστια ανατροπή, επικράτησαν με 82-78 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στον πρώτο ημιτελικό της Πόλης, στερώντας την ευκαιρία από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη για back to back τίτλους στην Euroleague.

Τα δεκάλεπτα: 18-12, 40-33, 64-60, 78-82
Ολυμπιακός: Γκριν 8, Μπιρτς 4, Παπαπέτρου 13, Σπανούλης 14, Αγραβάνης 8, Μιλουτίνοφ 5, Πρίντεζης 14, Παπανικολάου 14, Μάντζαρης 12.
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Φενερμπαχτσέ τον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του φάιναλ φορ της Euroleague. H ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επικράτησε με 84-75 της Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε το δεύτερο «εισιτήριο» για τον τελικό της Κωνσταντινούπολης, εκεί όπου την Κυριακή (21/5, 21:00) απέναντι στον Ολυμπιακό θα προσπαθήσει να γίνει η πρώτη τουρκική ομάδα που κατακτά τίτλο Euroleague.
Τα δεκάλεπτα: 21-13, 44-34, 63-50, 84-75



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. To μοναδικο καμαρι του ελληνικου αθλητισμου. Απο κει και περα μονο σαπιλα και δυσωδια σε ποδοσφαιρο και μπασκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μονο για την παρουσια 4 Ελληνοπουλων στην βασικη 5αδα,τους αξιζουν απειρα μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....ε όχι και σαπίλα, υπάρχει και ο ΦΟΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.