Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκθεση εικαστικής ομάδας Πάρι Χατζηγιάννη στην Έδεσσα



Εγκαίνια: Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 20:00 (Παρθεναγωγείο)

Ο Εικαστικός Μήνας Μάϊος συνεχίζεται με έκθεση της εικαστικής ομάδας Πάρι Χατζηγιάννη. Η εικαστική ομάδα παρουσιάζει ζωγραφικά πορτρέτα. 18 καλλιτέχνες ζωγραφίζουν ο ένας τον άλλον με διαφορετικά υλικά και τεχνοτροπίες. Στόχος της έκθεσης είναι η γνωριμία του εαυτού μας, μέσα από τα μάτια, αυτών που μας κοιτάζουν:

Δάμου Ευαγγελία, Δελημπανίδου Γεωργία, Καπαγιάρογλου Γιάννης, Κεσίσογλου Αντώνης, Μακρίδου Έλσα, Μησιρλίδης Παναγιώτης, Μησιρλίδου Ελισάβετ, Πανουργία Ελπίδα, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Παπαδόπουλος Κων/νος, Πουλχερία Αχειλαρά, Σιμιτσή Σούλα, Σουλτάνης Στάθης, Σταυριανίδου Γεωργία, Στογιάννη Ντίνα, Στόλη Ελένη, Τότσα Αναστασία, Χατζηγιάννης Πάρις.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 13 Μαΐου στις 20:00.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως την Παρασκευή 19 Μαΐου, ώρες 18:00-22:00, Σάββατο και Κυριακή πρωινά 11:00 – 13:00 και απόγευμα 18:00-22:00, στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι, Έδεσσα).


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.