Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ν. Παπανικολάου: Πληθαίνουν τα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο βουλευτή με την ΔΗ.ΣΥ. στην Πέλλα


Η παρουσία του στην εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗ.ΣΥ.) για τον αγροτικό τομέα με την παρουσία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που έγινε το περασμένο Σάββατο στα Γιαννιτσά, «πυροδότησε» τα σενάρια ενασχόλησής του με την κεντρική πολιτική σκηνή.

Αν και «γέννημα -θρέμμα» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με πληροφορίες μας «βολιδοσκοπείται» από τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ -τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο- προκειμένου να δεχθεί να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Πέλλας και να είναι υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗ.ΣΥ.), στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν.
Ο λόγος για τον πρώην Δήμαρχο Γιαννιτσών Νίκο Παπανικολάου, ο οποίος, όπως ακούγεται, θα ριχτεί τελικά στη μάχη του σταυρού όποτε στηθούν κάλπες. 

Αν και υπάρχουν κάποια αντικειμενικά προβλήματα σχετικά με την υποψηφιότητά του, είναι πολύ πιθανό πολύ σύντομα να επισημοποιηθεί η συνεργασία και να αποδεχθεί την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΔΗ.ΣΥ. στην Πέλλα. 

Στην Χαριλάου Τρικούπη άλλωστε, όπως μαθαίνουμε, το θεωρούν σίγουρο, καθώς πρόκειται για στέλεχος με προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και που ποτέ δεν καταφέρθηκε κατά του κόμματος, ακόμη και στις πιο δύσκολες εποχές, τότε που όλοι το λοιδορούσαν… 

Φυσικά πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του στην δημοτική παράταξη που ηγείται ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης, στο Δήμο Πέλλας, την «Δημοτική Ενότητα», ώστε αν τελικά επιλέξει τον δρόμο της κεντρικής πολιτικής σκηνής, να δρομολογηθούν οι διαδικασίες διαδοχής του. Άλλωστε (και) οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν…


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ μέχρι τότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Νίκο. Μετά τις αλλεπάλληλες νίκες στο Δήμο, μια επιτυχία ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο Νικο,ολη σου η ζωη ενασχοληση με την πολιτικη! Ποσα ενσημα χρειαΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΟΛΗΣΕΙς ; Αλοιμονο σε εμας τα κοροιδα που ψαχνουμε ,καθημερινα,πως θα κερδισουμε τον επιουσιο αρτο! Αρκει να εξασφαλισεις στα γεραματα συνταξουλα! επαγγελμα ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Νίκος έχει ήθος ήταν πολύ καλός δήμαρχος που αδικήθηκε όταν δεν επανεξελέγη και πολύ καλός άνθρωπος.Νομίζω ότι παρουσίες σαν του Παπανικολάου κοσμούν την πολιτική ζωή του τόπου μας.Όσο για αυτόν που λέει για τα ένσημα είναι τεράστιες βρωμιές και πολύ κοινότυπο πλεον σχόλια που δεν απηχούν στο συγκεκριμένο πρόσωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΞΑΝΑ {ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ}. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΘΕΛΗΤΑ ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΕ ΣΦΑΛΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΧΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΜΕ ΑΝΤΑΡΑ ΣΤΟ ΝΟΥ!!!!!ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
  6. Στο πασοκ μόνο η ραχηλ αξίζει ένας φίλος δεξιός .Γ.Κ. Μάνδαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Παπανικολάου ήθελε να είναι βουλευτής με το Συριζα το 2015. Αυτό το ξεχάσαμε; Τότε βλέπεις το Πασοκ δεν τραβούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε αγαπητε που το είδες ότι ήθελε να είναι υποψήφιος με το Σύριζα και δε μπόρεσε κιόλας;Αμάν με το ράδιο Αρβύλα.Εν πασοι περιπτώσει ο άνθρωπος είναι εξαιρετικά καλή περίπτωση για κάποιον που θα θελε να ψηφίσει Πασοκ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.