Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καμένες λάμπες στον κόμβο της Πέλλας και… επιθέσεις σε ΙΧ !




Ερωτηματικά και αγανάκτηση προκαλεί σε οδηγούς και -κυρίως- σε πολίτες της Πέλλας το γεγονός ότι εδώ και δύο χρόνια (!) περίπου δεν έχουν αντικατασταθεί οι καμένες λάμπες στις κολόνες στον κόμβο της Πέλλας, στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Πέλλας, πριν από ένα μήνα περίπου, ξημερώματα, στην Εθνική οδό Έδεσσας - Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Πέλλας, στους φωτεινούς σηματοδότες που λειτουργούν στο σημείο όλο το 24ωρο, δύο άγνωστοι δράστες, αναμένοντας κρυμμένοι στους γύρω θάμνους ώστε να ανάψει ο κόκκινος σηματοδότης για να σταματήσει αναγκαστικά ο οδηγός του αυτοκινήτου, βρήκαν την ευκαιρία και επιτέθηκαν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε κάτοικος του χωριού που μετέβαινε στη Θεσσαλονίκη και ένας εκ των δραστών προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του οδηγού και ο άλλος την πόρτα του συνοδηγού.


Ευτυχώς, ο οδηγός αντέδρασε άμεσα και αστραπιαία ασφάλισε τις πόρτες και διέφυγε παραβιάζοντας το κόκκινο φανάρι, προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, παρόμοιο περιστατικό επαναλήφθηκε μετά από λίγες ημέρες, αυτή τη φορά με γυναίκα οδηγό, η οποία επίσης αντέδρασε άμεσα, παραβίασε το κόκκινο φανάρι και διέφυγε από την επίθεση των δραστών που επιχείρησαν να της επιτεθούν.

Είναι προφανές ότι το κίνητρο των δραστών και στις δύο περιπτώσεις ήταν η ληστεία ή η κλοπή των αυτοκινήτων. Καλό θα είναι οι οδηγοί που κινούνται, ιδιαίτερα τις νυκτερινές ώρες και σταματούν σε κόκκινο σηματοδότη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αλλά και η αστυνομία να έχει στραμμένη την προσοχή της σε αυτή την κατεύθυνση και στο συγκεκριμένο σημείο της Εθνικής Οδού.

Όπως φυσικά καλό θα είναι να αντικατασταθούν επιτέλους από τους αρμοδίους της Περιφέρειας οι καμένες λάμπες στον κόμβο της Πέλλας, πριν συμβούν τα χειρότερα… ΄

Δείτε εδώ το προηγούμενο σχετικό δημοσίευμα της Ηλεκτρονικής μας Εφημερίδας 




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ποιανού υποχρεωση ειναι βρε παιδιά;ποιος ειναι υπευθυνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.