Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η απάντηση της ΠΕ Πέλλας στα δημοσιεύματά μας για τον ηλεκτροφωτισμό στον κόμβο της Πέλλας




Ενημέρωση από την Π.Ε. Πέλλας σχετικά με τον ηλεκτροφωτισμό

Καθότι η καλή κατάσταση του οδικού δικτύου και η ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών αποτελεί συνδυασμό πραγμάτων, ένα από τα οποία είναι και ο επαρκής ηλεκτροφωτισμός η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας καταβάλλει προσπάθειες για τη συντήρηση και βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης στον τομέα αυτόν.

Μετά και από επισημάνσεις πολιτών και μέσων ενημέρωσης σχετικά με τον ηλεκτροφωτισμό στον κόμβο της Πέλλας, επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, σημείο επικίνδυνο για την ασφάλεια των ανυποψίαστων πολιτών οι οποίοι σε κάποιες περιπτώσεις δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, πραγματοποιήθηκε, μετά από εντολή της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά, τεχνικός έλεγχος κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι είχαν αφαιρεθεί βιαίως (κλαπεί) τα καλώδια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

Η αρμοδιότητα της συντήρησης και της αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού στο σημείο που προαναφέρθηκε δεν ανήκει στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας, εντούτοις, έχουν γίνει σχετικές ενέργειες ενημέρωσης της αρμόδιας υπηρεσίας. Κατά την αποκατάσταση και λόγω των βίαιων φθορών που έχει υποστεί το δίκτυο, πιθανώς να εμφανιστούν νέες βλάβες σε εξαρτήματα και συνδέσεις, το κόστος των οποίων δεν μπορεί να εκτιμηθεί επί του παρόντος.

Η Π.Ε. Πέλλας αξιοποιεί κάθε πρόσφορο οικονομικό μέσο σε ανταποδοτικές παρεμβάσεις, ειδικότερα που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών και στην κατεύθυνση θα πραγματοποιηθούν κι άλλες εργασίες στο οδικό δίκτυο το επόμενο διάστημα για τη βελτίωση των προδιαγραφών ασφαλούς διέλευσης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. "Η αρμοδιότητα της συντήρησης και της αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού στο σημείο που προαναφέρθηκε δεν ανήκει στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας" μας λέει η κα Αντιπεριφειάρχης και την πιστεύουμε γιατί εδώ και 2 χρόνια κανένας δεν ευαισθητοποιήθηκε εκτός από την ίδια. Ενημερώστε μας σε ποιον φορέα ανήκει η αρμοδιότητα... Η κατάσταση στο σημείο είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. (Ένας κάτοικος της Πέλλας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πχ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ 2ο ΛΥΚΕΙΟ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ "ΦΩΝΑΖΕΙ" "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ" ΕΧΕΙ "ΞΑΠΛΩΣΕΙ" ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!)...ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ????....ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ -ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ), ΑΦΟΥ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ- ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ (ΑΝΕΥΘΥΝΟΫΠΕΥΘΥΝΟΙ!!!)...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ..."ΕΞΑΦΑΝΙΣΩΜΕΝ!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.