Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλλάζει ο χάρτης του ΕΣΥ - Πώς θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Υγείας ανά την επικράτεια



Τη λειτουργία 239 Κέντρων Υγείας αστικού τύπου σε όλη την επικράτεια μέχρι το τέλος του έτους ανήγγειλε από τον Εύοσμο ο πρωθυπουργός, δίνοντας το στίγμα για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της μεταρρύθμισης για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, την οποία χαρακτήρισε «επαναστατική», αφού όπως είπε «αλλάζει ριζικά τον χάρτη του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η κάθε μία από τις 239 μονάδες που πρόκειται να λειτουργήσουν μέχρι το τέλος του 2017, θα καλύπτει το σύνολο των κατοίκων της περιοχής ευθύνης της και θα αναφέρεται σε 10.000 έως το πολύ 12.000 ανθρώπους, ενώ για τη στελέχωσή τους θα πραγματοποιηθούν, 1.300 προσλήψεις οικογενειακών γιατρών και ακόμη 1.700 προσλήψεις επαγγελματιών υγείας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. 1.300 οικογενειακουσ γιατρουσ...για να γραφουν φαρμακα τη στιγμη που τα νοσοκομεια εχουν προβλημα ειδικων γιατρων πολλων αλλων ειδικοτητων
    καλα κρασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.