Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φ. Γεννηματά από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας: Πάνω από τη χώρα υπάρχει ένα τεράστιο "πωλείται


Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι παραδόθηκε και έφερε ένα "μνημόνιο ντροπής" χωρίς διαπραγμάτευση.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη διάρκεια εκδήλωσης με τη συμμετοχή κομματικών στελεχών και πολιτών στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, η κα. Γεννηματά επεσήμανε: "Η κυβέρνηση ψήφισε νέο μνημόνιο χωρίς να έχει τη νομιμοποίηση, το οποίο δεσμεύει τη χώρα μέχρι το 2021 και οι όροι αυτής της συμφωνίας μοιάζουν με συνθηκολόγηση ηττημένου. Η κυβέρνηση παραδόθηκε στην πραγματικότητα, δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ, καθυστέρησε σκόπιμα και αυτή η καθυστέρηση μεγάλωσε τον λογαριασμό. Η περικοπή των συντάξεων και η μείωση του αφορολόγητου δεν υπήρχαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, το φθινόπωρο μπήκαν, εξαιτίας της καθυστέρησης"
Κατηγόρησε την κυβέρνηση για «τρία μεγάλα ψέματα» που -όπως είπε- είναι τα εξής: Η άποψη ότι τα μέτρα ήταν αναγκαία, ότι μετά τη συμφωνία έρχεται η ανάπτυξη και τα αντίμετρα.
"Τα περιβόητα αντίμετρα είναι παραμύθι. Η πραγματικότητα είναι τα μέτρα. Δεν υπάρχουν αντίμετρα αν δεν συμφωνήσει ο Τόμσεν και χωρίς υψηλά πλεονάσματα. Ο υπουργός Οικονομικών μετατρέπεται σε γραμματέα του Τόμσεν και η μοναδική του αρμοδιότητα σε σχέση με τα αντίμετρα θα είναι να δημοσιεύει την απόφαση του Τόμσεν".
"Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Πρόκειται για απίστευτη απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Πάνω από τη χώρα υπάρχει ένα τεράστιο-πωλείται-" κατέληξε η κ. Γεννηματά.
Επίσκεψη στην Ημαθία
Να σημειωθεί ότι από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη επίσκεψη της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά στην γειτονική Ημαθία.
Η επίσκεψη ξεκίνησε από την Αλεξάνδρεια (τις πρωϊνές ώρες), συνεχίστηκε στη Νάουσα και τέλος στη Βέροια (σήμερα το απόγευμα).
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της επίσκεψης είναι το ακόλουθο:
10.00 πμ Αλεξάνδρεια: Συνάντηση εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου και με τοπικά στελέχη της Συμπαράταξης
11.15 -11.40 πμ: Επίσκεψη σε φάρμα παραγωγής ροδάκινων
12.00 -12.30 μμ: Επίσκεψη στην Κλωστοϋφαντουργία «Βαρβαρέσος»
13.00-14.30 μμ Νάουσα: Συνάντηση με οινοπαραγωγούς συνεταιριστές και ιδιώτες
15.00 μμ Βέροια: Συνάντηση με Δήμαρχο και Αντιδημάρχους Βέροιας. Επίσκεψη στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας.
19.30μμ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ στην «Εληά»


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ασε μας κουκλιτσα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΩΦΗ............ΚΑΛΕ ΦΩΦΗ................
    ΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ - ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΕΩΣ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ - ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ € ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ - ΠΑΣΟΚ & ΝΔ - ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΠΟΥ ΕΝΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΙΕΣ, ΘΑ ΑΛΥΣΟΔΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ:
    Η΄ ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ;
    ΤΕΛΟΣ ΞΕΧΝΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Χ.Α ΟΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ, ΕΣΥ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΙΤΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΣ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΔΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.