Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνελήφθησαν μέλη συμμορίας για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στη Θεσ/νίκη (φωτο)




Συνελήφθησαν, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, δύο μέλη συμμορίας που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για 26χρονο αλλοδαπό και 34χρονο, σε βάρος των οποίων, καθώς και συνεργού τους που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της «Συμμορίας» και «Διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπών από τη χώρα».

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της Δευτέρας, σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος καθοδηγούσε έξι (6) αλλοδαπούς, προκειμένου στη συνέχεια να παραληφθούν από τον 34χρονο και έτερο συνεργό τους, που είχαν προσεγγίσει το σημείο με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και να μεταφερθούν παράνομα έναντι χρηματικού αντιτίμου στην περιοχή των Ευζώνων.


Αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας συνέλαβαν τον 26χρονο και τον 34χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε έπειτα από αναζητήσεις, καθώς κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να προβούν σε σχετικό έλεγχο, οι οδηγοί των οχημάτων τράπηκαν σε φυγή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.